Sari la conținut
calcate-in-picioare

Echipa de handbal feminin, Corona Braşov, a fost călcată în picioare de Oltchim Râmnicu Vâlcea, scor 34-18, într-o partidă din etapa a 16-a a Ligii Naţionale. „Galacticele” nu au avut probleme cu formaţia cu care altă dată se băteau pentru titlu şi au câştigat fără probleme un joc pe care l-au dominat de la un capăt la celălalt. Chiar dacă în Liga Campionilor, fetele de la Oltchim nu au reuşit să impresioneze, aseară au umplut poarta Coronei, una din echipele care se apără bine în Liga Naţională. Golurile braşovencelor au fost marcate de: Zamfir - 4, Chiper şi Brânzan - câte 3, Şorodoc şi Ţăcălie - câte 2; Pricopi, Hotea, Burghel şi Druţu - câte 1. Pentru Corona urmează o perioadă foarte importană, cu meciuri din care trebuie să scoată maxim de puncte pentru a rămâne în lupta pentru cupele europene. Primul meci pentru trupa antrenată de Mariana Târcă şi Dumitru Berbece va fi cel din deplasare cu CSM Ploieşti, din etapa a 17-a.

Memorii respinse. Consiliul de Administraţie al Frderaţiei Române de Handbal a decis să nu accepte memoriile depuse de mai multe formaţii din Liga Naţională, printre care şi Corona Braşov, împotriva formaţiei SCM Craiova, care a transferat mai multe jucătoare deşi nu avea voie să facă acest lucru.

Campioni la memorii.  Oficialii echipei de handbal feminin Corona Braşov au depus o contestaţie după meciul pierdut, în deplasare, cu scorul de 34-18, în faţa formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea, deoarece campioana României a folosit un portar de la Centrul Naţional de Excelenţă. „Au contestat transferul Lăcrămioarei Stan la Oltchim, am văzut contestaţia depusă de braşoveni. Nu au cum să câştige la masa verde din moment ce Lăcrămioara Stan a mai evoluat la Roman şi la CSM Bucureşti", a declarat la final antrenorul secund al campioanei României, Steluţa Luca. În meciul contra braşovencelor de la Corona, în poarta Oltchimului a debutat Lăcrămioara Stan, în vârstă de 17 ani, handbalistă formată la Centrul Naţional de Excelenţă. Junioara a evoluat 15 minute şi s-a remarcat apărând 10 aruncări ale oaspetelor, printre care şi două lovituri de la 7 metri.

Comentarii

Ultimă oră