Sari la conținut

Căldură doar la cerere, pentru abonaţii la Tetkron

unii-brasoveni-racordati-la-sistemul-centralizat-primesc-caldura

Braşovenii racordaţi la sistemul centralizat, dar şi  unele instituţii publice, şcoli şi grădiniţe, care au solicitat în mod expres acest lucru, primesc căldură în calorifere. Tetkron încă nu a început furnizarea de agent termic pentru toţi cei racordaţi, însă, la cerere, poate da drumul la robinet.
Reprezentanţii societăţii dau asigurări că toate instalaţiile sunt pregătite pentru sezonul de iarnă. Pentru a fi furnizat agent termic pentru toţi cei racordaţi la sistemul centralizat, condiţia este ca temperaturile să scadă sub 10 grade Celsius.  
“ Avem deja cereri unde s-a dat drumul la căldură. Nu dăm la toată lumea dintr-odată. Am sunat la asociaţiile de proprietari şi la instituţiile publice şi acolo unde s-a dorit am dat drumul la căldură.” a declarat Sorin Mateciuc, şef Direcţia de Distribuţie - Furnizare Tetkron.
Căldură a fost solicitată şi la unele grădiniţe. Însă cererea a venit de la părinţi, care au sesizat reprezentanţii autorităţilor locale că micuţii lor sunt ţinuţi în frig.  “Dacă temperaturile de afară o impun, fac un apel să dea drumul la căldură” a spus viceprimarul Răzvan Popa.
La sistemul centralizat de încălzire al Braşovului au rămas branşate acum aproximativ 12.000 de apartamente. În acest sezon, gigacaloria nu se va scumpi, ci va rămâne la nivelul anului trecut, respectiv 171 de lei.

Comentarii

Ultimă oră