Sari la conținut

Campania „Donează sânge! Șansă la Viață”, joi, la Făgăraș

campania-doneaza-sange-sansa-la-viata-joi-la-fagaras

Centrul de Imagistică RMN Diagnostica împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină Brașov și Spitalul Municipal Făgăraș organizează campania de donare de sânge: „Donează sânge! Șansă la Viață”.

Nevoia de sânge pentru transfuzii în spitale este permanentă. În judeţul Braşov, Centrul de Transfuzie Sanguină asigură furnizarea cu sânge şi componente sanguine tuturor spitalelor din judeţ .

Atragerea şi fidelizarea donatorilor de sânge din rândul populaţiei sunt obiective ale campaniilor de donare de sânge la care participă şi Centrul de Transfuzie Sanguină Brașov, susținerea și încurajarea organizării acestor campanii reprezentând modalitatea de a crește numărul de donatori.

„Prin proiectul «Donează Sânge! Șansă la Viață» dorim să aducem în conștiința oamenilor nevoia continuă de donare de sânge, venind astfel în ajutorul pacienților. Credem în puterea exemplului! Donarea de sânge înseamnă salvare de vieți. Fiecare dintre noi, cu pași mici și siguri, putem să schimbăm lucrurile în bine. Invităm locuitorii Țării Făgărașului să se alăture, în calitate de donatori dar și ca sprijin în promovarea campaniei, pentru a ajuta un număr cât mai mare de pacienți care au nevoie de sânge” a argumentat Mihaela Gabor Naidin, director de marketing și dezvoltare RMN Diagnostica Brașov.

Acțiunea va avea loc joi, 19 iulie 2018, între orele 8.30 -12.30, la punctul de recoltare amenajat în Policlinică, în incinta Spitalului Municipal Făgăraș, situat pe str. Ghioceilor nr. 1.

Donatorii beneficiaza, conform legislatiei in vigoare, de urmatoarele drepturi:

- o zi liberă (în ziua donării), de la locul de muncă sau o zi scutire de frecvență pentru elevi și studenți;
- 50% reducere din costul abonamentului pentru transportul în comun la R.A.T. Braşov, pentru o perioadă de o lună (doar acelor donatori care au domiciliul sau locul de muncă în municipiul Braşov );
- 7 tichete de masă pentru produse alimentare;
- la cerere, un buletin de analiză cu rezultatele testelor efectuate.

Comentarii

Ultimă oră