Sari la conținut

Campanie de ecologizare a ariei protejate Muntele Tâmpa

campanie-de-ecologizare-a-ariei-protejate-muntele-tampa

Vineri, 15 septembrie 2017, începând cu ora 9.00, se va derula o amplă campanie de ecologizare a ariei protejate Tâmpa, în cadrul evenimentului „Zilele Ariei Protejate Muntele Tâmpa”, derulat de Agenţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Braşov, în calitate de custode al Ariilor Protejate Muntele Tâmpa şi Stejerişul Mare.

La ecologizare vor participa organizațiile și voluntarii înscriși în campania „Prietenii Muntelui Tâmpa”, care invită brașovenii cu vârsta mai mare de 5 ani să li se alăture.


      Zonele care urmează să fie ecologizate la actuala ediție a campaniei sunt Muntele Tâmpa și Dealul Melcilor, iar plecarea va fi vineri, 15 septembrie 2017, la ora 09:00, de la telecabina de sub Tâmpa.

Organizatorii au pregătit pentru participanți mănuși și saci de gunoi. Pentru informații suplimentare, poate fi accesat numărul de telefon 0728 943 054.

Brașovenii sunt așteptați vineri să dea o mână de ajutor!

Campania „Prietenii Muntelui Tâmpa” se desfășoară periodic și a fost lansată în anul 2015 de către Agenţia Metropolitană Braşov, care a propus implicarea atât a organizațiilor, companiilor, instituţiilor de învăţământ, organizaţiilor nonguvernamentale și instituţiilor publice, cât și a cetățenilor din Brașov în acțiunile de ecologizare ale ariilor naturale din zona în care trăim.

Comentarii

Ultimă oră