Sari la conținut

Campanie MIX: Gala tinerelor talente 2012! (galerie foto)

campanie-mix-gala-tinerelor-talente-2012-galerie-foto

O rază de speranţă în sufletul celor opt tinere talente care aveau nevoie de ajutor pentru a-şi îndeplini visele. Campania Mix TV şi-a atins scopul, iar visele au devenit realitate. În urma balului de caritate „Talentele de azi pentru Braşovul de Mâine” organizat de femeile USL, s-au strâns peste 16 000 de lei. Politicieni şi oameni de afaceri şi-au unit forţele pentru a da o şansă copiilor talentaţi ai judeţului Braşov.  Gazdele au fost Onelia Pescaru şi Florin Pop. Spectacolul caritabil a început cu un recital special susţinut de Felicia Filip

Surpriza serii a reprezentat-o însă prezenţa talentelor care şi-au împlinit visul anul trecut. Primul care a urcat pe scenă a fost Alexandru Panait. El a primit la ediţia din 2011 un amplificator pentru chitara sa. Apoi a venit rândul Getei! Tânăra dansatoare a ţinut să le mulţumească celor care anul trecut i-au cumpărat o rochie. Acum participă la diferite competiţii de dans şi este mult mai încrezătoare în talentul ei.


Toate visele au devenit realitate. Pe scenă, în faţa politicienilor şi oamenilor de afaceri, au urcat rând pe rând talentele de anul acesta! Tineri care au nevoie de o mână de ajutor pentru a-şi îndeplini un vis. Un exemplu este şi Adina Popescu! În ciuda faptului că nu vede, crede cu tărie în pasiunea ei. Cântă la o pianină de jucărie. Şi-a dorit însă mai mult decât atât şi visul a devenit realitate! Unul dintre spectatorii impresionat de povestea Adinei a promis că îi va achiziţiona o pianină adevărată. Tot un instrument muzical şi-a dorit şi George Adrian Neacşu, mai exact un clarinet.

Un alt vis devenit realitate a fost cel al Mirunei Vlaicu. O sportivă talentată care a participat la mai multe competiţii atât în ţară cât şi în străinătate. Acum avea nevoie de bani pentru a putea pleca la un concurs de karate în Italia. Perseverenţa şi talentul i-au fost răsplătite de coordonatorul Departamentului de Comunicare al PNL Braşov, Ligia Marin, care o va sprijini pe Miruna să participe la competiţia din Italia.

Apoi toţi spectatorii prezenţi la eveniment au fost importalizaţi de talentatul fotograf Vlad Moldoveanu. Are nevoie de un aparat de fotografiat mai performant. Acesta va fi achiziţionat de Emil Niţă. Pe scenă în faţa politicianilor a urcat apoi Sara Balint, o tânără de 15 ani care nu doreşte altceva decât să studieze.Sara va putea să studieze naiul aşa cum şi-a dorit. Pentru ca acest lucru să devină realitate s-au implicat liberalii Dan Zanfir de la Făgăraş şi Sebastian Grapă.


Un costum popular nou! Asta şi-a dorit Ana Maria Pascu o tânără talentată pentru care muzica populară înseamnă totul. Visul i-a fost împlinit de vicepreşedintele CJ Viorel Chiriac.

Îşi doreşte o carieră muzicală! A participat la multe concursuri de interpretare din ţară şi străinătate unde a obţinut rezultate foarte bune! O mână de ajutor va primi din partea lui Laurenţiu Cazan. Artisul, invitat special al Galei USL, îi va compune lui Andrei Coman o piesă.

Eveniment reuşit. Ediţia din acest an a fost o reuşită, spun organizatorii care au reuşit suplimentar în urma unei tombole să strângă peste 16 000 de lei, bani care vor ajunge la trei centre de plasament din judeţ.   "Dorim să ajutăm aceşti copii minunaţi care au nişte talente şi neavând posibilitatea să îşi valorifice aceste talente ne-am gândit că ar fi bine să îi ajutăm” a declarat Crina Radu,  preşedinte Organizaţia de Femei PNL Braşov.


"Am organizat a doua ediţie a balului de caritate aşa cum am promis. Pentru o seară am fost mesagerii acestor copii şi am dorit să le aducem bucuria în suflet, să le împlinim dorinţele" a spus Claudia David - preşedinte Organizaţia de Femei PSD Braşov.


" Ne implicăm, ne-am implicat ca instituţie a Consiliului Judeţean în toate acţiunile caritabile.  Din păcate în România instituţiile sociale care ar trebuie să se ocupe de aceşti oameni cu probleme nu prea funcţionează. Patru ani de zile aceşti oameni au fost neglijaţi, sperăm să reuşim în viitorul mandat ca să rezolvăm aceste probleme. E o perioadă de criză o perioadă grea, dar nu putem să stăm indiferenţi când e vorba de necazuri, de boli de sărăcie" a transmis  Aristotel Căncescu , preşedinte PNL Braşov.

Organizatorii Balului spun că astfel de evenimente caritabile vor mai fi realizate la Braşov pentru că tinerii talentaţi au mare nevoie de sprijin.

Comentarii

Ultimă oră