Sari la conținut

Campanie nouă de informare a Serviciului Salvamont din Poiana Braşov

campanie-noua-de-informare-a-serviciul-salvamont-din-poiana-brasov

Serviciul Salvamont din Poiana Braşov a lansat o campanie nouă de informare pe pagina de Facebook, loc în care sunt anunţate în fiecare dimineaţă informaţii care le pot fi utile celor care vor să facă drumeţii în zonă.

Pe lângă informații utile despre starea vremii și modul în care se prezintă traseele montane, în timp real sunt postate, dacă apar, evenimente de ultimă oră.

Astfel, turiştii pot afla care este starea potecilor, la ce vreme se pot aştepta şi ce trasee sunt recomandate pentru drumeţii în respectiva zi, astfel ca să fie evitate surprizele neplăcute.

Braşovenii şi turiştii primesc zilnic un „bună dimineaţa” pe pagina de faceook a Serviciului Salvamont. Și obțin informații care le sunt necesare dacă au în plan o plimbare prin Poiana Brașov și pe traseele montane din zonă.

Salvamontiştii anunţă că sunt în plină desfășurare acţiuni de verificare, curăţare, amenajare şi degajare a potecilor montane în întâmpinarea sezonului de vară.


  „Dacă în drumeţiile dumneavoastră întâlniţi situaţii care vă provoacă disconfort din aceste puncte de vedere, va rugăm să ni le semnalaţi prin mesaj pe pagina noastră de facebook”, ne invită organizatorii campaniei.


   Pentru a fi informați e bine să accesați pagina de facebook a Serviciului Salvamont din Poiana Braşov: www.facebook.com/Salvamont-Poiana-Brasov-1727037440920573/ .

Comentarii

Ultimă oră