Sari la conținut

Campioana-surpriză! Cibulkova a cîştigat Turneul Campioanelor

campioanasurpriza-cibulkova-a-cistigat-turneul-campioanelor

Dominika Cibulkova a câștigat la Singapore, un turneu la care s-a calificat în ultima clipă și unde a reușit o singură victorie în grupe, în fața Simonei Halep.

Puțini îi dădeau șanse la victoria finală, mai ales că Dominika Cibulkova a ajuns la Singapore în ultima clipă, după ce s-a impus în turneul de la Linz. Apoi au venit două înfrângeri consecutive în Grupa Roșie, iar scenariile care o timiteau mai departe depindeau de mulți factori.

Cu toate acestea, slovaca în vârstă de 27 de ani a câștigat turneul, după ce a trecut în finală de Angelique Kerber cu 6-3, 6-4. Numărul unu mondial a ajutat-o pe Domi să iasă din grupe, iar ieri a pierdut în fața ei.

După ce a învins-o în ultimul meci pe Simona Halep, slovaca avea nevoie de o victorie în două seturi a numărului unu mondial în fața lui Madison Keys. Lucru care s-a petrecut. Și așa Cibulkova a ajuns să strângă în brațe cel mai strălucitor trofeu al carierei.

"E cel mai important moment pentru mine, mai ales că m-am calificat pentru prima oară. Nu există cuvinte care să descrie ce simt acum", a spus Dominika, atunci când victoria din finală era încă fierbinte.

sursa: gsp.ro

Comentarii

Ultimă oră