Sari la conținut
campionat-national-de-scrabble-la-brasov

A devenit deja o tradiție ca Brașovul să găzduiască una dintre etapele Campionatului de Scrabble în limba română. În perioada 3 – 5 aprilie 2015, pentru al cincilea an consecutiv, la Brașov, se va desfășura prima etapă din Campionatul Naţional Individual de Scrabble (seniori), precum și Campionatul Național de Scrabble Intercluburi. Competițiile sunt organizate de Federația Română de Scrabble, C.S. Locomotiva București, în colaborare cu FunSports Brașov, și vor avea loc la Hotel Astra, str. Panselelor nr. 2.

La concurs, pot participa jucătorii legitimaţi la cluburile de scrabble afiliate la FRSc. Sunt așteptați cei mai bun competitori din toată țara, Brașovul fiind și el reprezentat în aceste întreceri.

Programul competițiilor se va desfășura astfel: vineri vor avea loc partidele de libere (cu noi prevederi în regulamentul de joc), sâmbătă – probele de duplicat clasic, compunere („Integral pe șir”) și anticipație, iar duminică – duplicatele completiv și eliptic. Tot duminică, în jurul orei 13, se va organiza festivitatea de premiere.

Comentarii

Ultimă oră