Sari la conținut

Campionat naţional de viteză la montarea roţilor de rezervă

campionat-national-de-viteza-la-montarea-rotilor-de-rezerva

Braşovenii au ocazia să se întreacă la primul „Campionat național de schimbat roata de rezervă”, care va avea loc sâmbătă, 18 martie 2017.

Motoarele de căutare găsesc diverse pagini cu indicaţii pentru schimbarea pneurilor: pentru femei, pentru începători şi pentru neîndemânatici.

Îndeletnicirea schimbării roţii de rezervă are mai nou însă, în România şi o platformă pentru cunoscători. În week-end-ul care urmează comerciantul online de pneuri Delticom OE (cauciucuridirect.ro) organizeză în mai multe oraşe din ţară aşa numitul „Campionat naţional de viteză la montarea roţilor de rezervă”.

Campionul naţional va fi desemnat în data de 18 martie 2017 (după o întrecere care va avea loc concomitent, între orele 15.00 şi 18.00 în orașeleTimişoara, Reşiţa, Braşov, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca şi Iaşi) şi va fi premiat cu un set de cauciucuri.

Specialişti independenţi vor asista şi cronometra concursul din 18 martie, iar pentru câştigătorul fazei naţionale există perspectiva participării la un Campionat European de acest gen.

În Braşov, „Campionatul naţional de viteză la montarea roţilor de rezervă” va avea loc în parcarea subterană a hypermarketului Auchan din cartierul Bartolomeu. Înscrierile s-au facut pe www.tyrechallenge.com , tot aici urmând a fi anunţat în ziua concursului şi Campionul Naţional.


  Premiile vor fi oferite de unul dintre cei mai importanți retaileri online de anvelope, pentru cele mai bune branduri la nivel mondial, compania Delticom. Evenimentul va avea loc simultan în mai multe țări europene.

Comentarii

Ultimă oră