Sari la conținut

Campionatul Naţional de Darts vine la Braşov

campionatul-national-de-darts-vine-la-brasov

În perioada 04-05.decembrie.2015, ASC Kronstadt Darts organizează, la Braşov, cea de-a III-a etapă a Campionatului Naţional de Darts, sezonul 2015-2016.

Datorită implicării şi respectului arătat sportului şi evenimentului în sine, etapa naţională de la Braşov este una dintre cele mai titrate din întreg campionatul, ceea ce determină, de la an, la an, creşterea numărului de jucători înscrişi la start.

Evenimentul se va desfăşura la Restaurant Platinum, în Centrul Civic şi va dura 2 zile.

Vineri, 04.decembrie.2015, de la ora 19:00, se va organiza competiţia pe echipe, denumită “warm-up”.

Se poate înscrie orice jucător, dornic de a-şi exersa abilităţile de concentrare, precizie şi spirit competitiv, chiar dacă nu activează la un club de profil.

Taxa de participare este 30 lei/ echipă.

Scopul jocului este acela de socializare, antrenament, intrare în atmosfera de concurs, înaintea competiţiei naţionale de sâmbătă.

Rezultatele obţinute la warm-up nu sunt luate în calcul în clasamentul oficial.

Sâmbătă, 05.decembrie.2015, începând cu ora 10:00, are loc concursul efectiv, etapa de la Braşov a Campionatului Naţional de Darts, Cupa KRONSTADT, competiţie individuală, la care vor participa jucători ai cluburilor din România, dar se poate înscrie orice persoană din Braşov, fără a i se solicita aderarea la un club şi, implicit, la Federaţie, în schimbul unei taxe de participare de 60 lei/masculin, respectiv 40 lei/ feminin.

De reţinut este faptul că ţinuta obligatorie, conform normelor impuse de Federaţia Română de Darts, este compusă din tricou tip “polo” sau cămaşă, pantaloni lungi, de culoare uniformă, închisă (exclus: denim, pantaloni cu buzunare aplicate, echipament sport) şi pantofi casual, de culoare închisă (exclus: pantofi sport).

Valoarea premiilor din acest an se ridică la 3550 lei, dar, datorită partenerilor/ sponsorilor, cărora le mulţumim pe această cale, vor exista multe alte premii/ cadouri pentru câştigători.

Premiile în bani vor fi distribuite astfel:

LOCUL I masculin: 1000 lei, cupă, medalie, diplomă
LOCUL II masculin: 600 lei, cupă, medalie, diplomă

LOCUL III- 2 premii, masculin: 300 lei, cupă, medalie, diplomă

LOCUL V- 2 premii, masculin: 100 lei, cupă, medalie, diplomă

LOCUL IX- 2 premii, masculin: 50 lei, cupă, medalie, diplomă

LOCUL I feminin: 250 lei, cupă, medalie, diplomă

LOCUL II feminin: 150 lei, cupă, medalie, diplomă
LOCUL III- 2 premii, feminin: 75 lei, cupă, medalie, diplomă

Comentarii

Ultimă oră