Sari la conținut
cancescu-contraatac-la-pascu

Răsturnare de situaţie în procesul în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, este judecat pentru acuzaţii de corupţie.

Aristotel Căncescu se întoarce împotriva fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Mihai Pascu, propulsat pe scena politică chiar de fostul lider liberal, pe care îl acuză de mărturie mincinoasă şi denunţ calomnios.


Aristotel Căncescu recunoaşte că l-a susţinut pe Mihai Pascu în perioada în care acesta a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.
Din păcate, domnul Pascu a avut susținerea mea cât am fost în Consiliul Județean tot timpul, a avut sprijinul meu în foarte multe cazuri.”

Ce îi reproşează fostul preşedinte Aristotel Căncescu lui Pascu? „După ce a fost descoperit de Curtea de conturi cu foarte multe ilegalități și incompatibilități, s-a apucat să dea vina pe unul și pe altul, să facă denunțuri calomnioase și pentru acest lucru am făcut această plângere penală”, a spus Căncescu, care declară şi că mărturia lui Pascu a urmat aceeaşi linie.

Şi mărturia pe care a dat-o în dosarul cu drumurile a fost o mărturie mincinoasă și pot demonstra acest lucru. E o acțiune penală în care o să îi cer și despăgubiri și sper ca acest lucru să îl facă și ceilalți colegi.”

Am încercat să obţinem un punct de vedere de la fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Mihai Pascu, cu privire la acuzaţiile care i se aduc. „Nu comentez nicicum”, a spus acesta.

Comentarii

Ultimă oră