Sari la conținut

Căncescu: Vrem o campanie electorală civilizată

cancescu-vrem-o-campanie-electorala-civilizata-

Doar 20% prezenţă la alegerile europarlamentare din mai. Este estimarea făcută de liderul liberalilor braşoveni, Aristotel Căncescu, după modul în care evoluează politica făcută la nivel central. Şeful organizaţiei judeţene PNL apreciază războiul dintre cele două palate, drept o luptă absurdă şi face apel la liderii locali PSD şi PDL să ducă o campanie electorală civilizată bazată pe proiecte europene nu pe denigrări la adresa contracandidaţilor.

La Brasov exista deja dialog intre liderii celor trei partide mari, adica intre liberali, social democrati si democrat liberali. In principal s-a discutat despre perspectiva politica in campania electorala pentru alegerile europarlamentare.

“ Apelul pe care il fac este sa avem o campanie electorala civilizata, cu principalii actori politici din Brasov. Am discutat acest lucru si cu dl. ministru Nita si cu dl. primar Scripcaru ca sa abordam teme care tin strict de aceste alegeri europarlamentare. ” a declarat  Aristotel Cancescu, presedinte PNL Brasov.

Orice poate fi speculat si se poate vorbi public despre proiecte care nu au nicio legatura cu Parlamentul European. De aceea, liderul PNL Aristotel Cancescu insista ca dialogul electoral sa aiba loc pe teme europene si nu pe subiecte locale.

Cancescu anunta ca, in prima zi de campanile electorala, la Brasov se va desfasura o sedinta extraordinala a Ligii alesilor locali liberali. La aceasta intalnire sunt asteptati toti liderii PNL, in frunte cu presedintele Crin Antonescu.

Comentarii

Ultimă oră