Sari la conținut

Când e să fie, dragostea vine de unde nu te aştepţi!

cand-e-sa-fie-dragostea-vine-de-unde-nu-te-astepti

Se spune că dragostea adevărată vine când nu te aştepţi! Uneori, poate să vină din locuri incredibile! Când trebuie să fie iubire, Cupidon alege cele mai inedite modalităţi să formeze cuplurile.

Mark Ellis, un şofer de TIR în vârstă de 51 de ani, a văzut un număr de telefon scris pe peretele unei toalete publice din Garforth, Marea Britanie. Acesta era însoţit de un mesaj obscen, ceva gen : "Dacă vrei o zgâlţâială ca la carte, sun-o pe Donna la numărul...".

Fără să stea prea mult pe gânduri, Mark a luat telefonul şi a sunat. După ce au stat un pic de vorbă, Mark s-a întâlnit cu Donna, s-au văzut, s-au plăcut mult, iar soarta a făcut ca cei doi să se îndrăgostească.

Ulterior, povestea lor a ajuns în presa locală. Donna a mărturisit că nu ea a scris numărul de telefon pe perete. Şi nici mesajul. Cel care o făcuse era fostul ei iubit care, mânat de gelozie şi ură a vrut să-i facă rău. Nici prin gând nu i-a trecut că gestul său o va face atât de fericită.

"Ar trebui să-i mulţumesc fostului meu iubit pentru relaţia asta incredibilă de acum. Mi-a făcut o favoare", a spus Donna.

Aceasta a recunoscut că, la început, telefonul lui Mark a luat-o prin surprindere. Din fericire pentru amândoi, Mark i-a mărturisit abia după câteva zile bune de unde a făcut rost de telefonul ei.

În prezent, cei doi au o familie minunată, iar cei doi copii ai cuplului nici până în ziua de azi nu ştiu cum s-au cunoscut părinţii lor.

Comentarii

Ultimă oră