Sari la conținut

Cantece de fanfară şi defilare cu torţe de Ziua Naţională

cantece-de-fanfara-si-defilare-cu-torte-de-ziua-nationala

Braşovenii sunt invitaţi duminică la manifestările prilejuite de ziua de 1 Decembrie - ziua Naţională a României, organizate în Piaţa Sfatului.

Astfel, începând cu ora 11.00, va avea loc un ceremonial militar şi religios la care vor lua parte militari ai Brigăzii 2 Vânători de Munte ,,Sarmizegetusa", elevi ai  Academiei Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă", militari ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov, militari ai Brigăzii mobile de jandarmi,,Burebista" din Braşov, militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă,,Ţara Bârsei" din Braşov, angajaţi aparţinând Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov .

După ceremonial, va urma un exerciţiu de instrucţie de front ,,drill - team", prezentat de un pluton de vânători de munte din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte ,,Sarmizegetusa", un moment artistic prezentat de fanfara militară a  Academiei Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă" şi un exerciţiu specific al militarilor din Inspectoratul Judeţen de Jandarmi şi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Seara , începând cu orele 19.00, pe traseul Piaţa Sfatului - str. Mureşenilor - Bd. 15 Noiembrie - sediul Brigăzii 2 Vânători de Munte ,,Sarmizegetusa", va avea loc retragerea cu torţe, al cărei dispozitiv va fi format din militari din Brigada 2 Vânători de Munte ,,Sarmizegetusa", ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă,,Ţara Bârsei" din Braşov.

Comentarii

Ultimă oră