Sari la conținut

„Caravana cu poveşti”, în week-end, la Centrul Cultural Reduta

caravana-cu-povesti-in-weekend-la-centrul-cultural-reduta

Două spectacole de succes vor avea loc la Centrul Cultural Reduta, pe 25 și 26 februarie 2017.

Campania „Caravana cu povești”, inițiată de „Un părinte mai bun”, aduce, pentru întreaga familie, două reprezentaţii. Este vorba de spre o adaptare foarte reușită a unei povești clasice cunoscute: „Sarea-n bucate” şi despre un muzical spectaculos, educativ și plin de umor, deopotrivă: „Copilăria lui Mozart”.

Spectacolul de succes de la Teatrul Gong Sibiu, „Sarea-n bucate”, se va juca sâmbătă, 25 februarie 2017, de la ora 11:00.

Este inspirat din morala şi înțelepciunea popular, şi se adresează tuturor, dar în special copiilor, care ştiu să preţuiască şi să iubească basmele, unde conflictul dintre bine şi rău prinde viaţă în planul valorilor morale şi unde nici o dorinţă sau aspiraţie nu rămâne neîmplinită.

„Sarea-n bucate” este o un spectacol haios, foarte potrivit chiar și copiilor cu vârste mici, peste 3 ani, ușor de înțeles și cu o povață pentru o viață.

Spectacolul se joacă atât cu păpuși, cât și cu actori la vedere și vine să ne arate cum uneori valorile sacre pot fi percepute diferit. Nu e ușor să poți descrie dragostea față de părinti şi mai mult, să o compari cu ceva anume.

Vârstă copii recomandată: 3-6 ani.

Duminică, 26 februarie 2017, de la orele 12:00 și 17:00 „Copilăria lui Mozart” va fi povestită pentru pitici.

„Copilăria lui Mozart” este cel mai frumos spectacol pentru copii al Teatrului Odeon din Bucureşti și va fi jucat în premieră la Brașov.

Ghiduşiile şoriceilor Sică și Rică, ce descoperă fascinaţi bizareriile „cutiilor” care cântă, apariţia pisicii Lola care face cu nevinovăţie pisicească tot felul de comentarii hazlii, intervenţiile micului Mozart - sunt alternate cu scurte inserţii de teorie muzicală prin care copiii sunt iniţiaţi în tainele cântului la pian şi la vioară şi pot murmura melodioare celebre pe care Mozart le-a compus când era de vârsta lor.

„Copilăria lui Mozart” este un spectacol dinamic, lejer, interactiv, care îi bucură atât pe cei mici, cât şi pe cei mari.


    Spectacolul „Copilăria lui Mozart” face parte din proiectul „Clasic e fantastic – Copilăria marilor muzicieni” şi este un proiect compus din cinci spectacole de teatru şi muzică ce se adresează copiilor între 5 şi 9 ani.


    Vârstă copii recomandată: 5-9 ani.

Locaţie: Centrul Cultural Reduta, (Strada Apollonia Hirscher 8, Brașov)

Biletele se pot achiziționa de la casieria Centrului Cultural Reduta.
  Prețul biletului pentru spectacolul „Sarea în bucate” este de 22 lei, iar pentru

„Copilăria lui Mozart” 35 lei.

Comentarii

Ultimă oră