Sari la conținut

Caravana „Românii au talent“ ajunge la Brașov

caravana-romanii-au-talent-ajunge-la-brasov

Caravana „Românii au talent“ porneşte din nou la drum, „Fii eroul nostru!“ fiind mesajul cu care Pro TV îi încurajează pe români să participe la preselecţii pentru a-şi demonstra talentul. Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis dau startul căutărilor pe 30 septembrie, prima oprire fiind la Braşov
Cel mai urmărit show de divertisment revine cu sezonul cinci, iar noul juriu – Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis –, precum şi gazdele competiţiei, Smiley şi Pavel Bartoş, se vor alătura caravanei „Românii au talent“.   Astfel, vor fi vizitate şapte oraşe, în care sunt aşteptaţi toţi cei care consideră că au un talent special, autentic, deosebit, care să impresioneze milioane de telespectatori şi să demonsteze că merită să fie următorul câştigător.    Spectacolul şi povestea din spatele talentelor vor fi prezentate publicului începând cu primăvara anului viitor. Primul oraş în care va poposi caravana talentelor este Braşov (30 septembrie, la Hotel Kronwell), fiind urmat de Galaţi (4 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor), Cluj-Napoca (8 octombrie, la Hotel Belvedere), Timişoara (14 octombrie, la Hotel Lido), Craiova (20 octombrie, la Teatrul Naţional Marin Sorescu), Chişinău (29 octombrie, la Hotel Codru) şi Iaşi (4 noiembrie, Hotel Unirea), toate audiţiile urmând să aibă loc la ora 10:00.   „Va fi o imensă bucurie să cunosc şi sezonul acesta oameni cu totul speciali. Iar faptul că juriul va avea o formulă un pic schimbată în acest an, va fi un alt aspect inedit. Aşadar, aştept la preselecţii oameni talentaţi şi inimoşi din toată ţara, pentru că va fi o experienţă senzaţională“, crede Andra despre noul sezon „Românii au talent“.
„Vine o vreme când te prinzi că cea mai valoroasă avere e în tine, nu pe tine, în garaj sau în casă. Şi ceea ce ai în tine trebuie scos la iveală, trebuie arătat lumii, ca să devină bucurie, satisfacţie, carieră. Dacă nu te încurajează altcineva, dacă nu te susţine cu adevărat nimeni, fă singur toţi paşii spre viitorul tău. Vino şi arată-ne cine eşti cu adevărat, ce poţi şi ce vrei de la viaţă. Don't dream it, be it“ a declarat şi Mihaela Rădulescu.
„La cum merg lucrurile în ţara asta, singura certitudine pentru români rămâne propriul talent. Eu să fiu în locul lor n-aş ezita să-l pun în sfârşit în valoare. Veniţi la preselecţii! La câte oportunităţi s-au risipit în România, ar fi păcat să vi se piardă şi talentul“, este de părere Andi Moisescu.    În stilul său caracteristic, Bebe Cotimanis îndrumă toţi românii talentaţi să vină la preselecţii: „Consideraţi că mă auziţi strigând cu voce tare: «Români, veniţi la Românii au talent!»“.

Brio Sonores, câştigătorii sezonului patru „Românii au talent“, împărtăşesc noilor concurenţi experienţa care lor le-a schimbat traiectoria: „Pentru noi, Brio Sonores, «Românii au talent» a fost o poartă care ne-a teleportat într-o altă dimensiune, o dimensiune a succesului, o dimensiune plină de fani, ascultători mulţi, susţinători mulţi, o dimensiune care ne-a dat încredere în noi şi în ceea ce facem, o dimensiune care ne-a demonstrat că nimic nu e imposibil şi contează doar să visezi şi să vrei foarte mult să atingi un scop, să îl vizualizezi, să te comporţi ca şi cum l-ai avea atins deja.

«Românii au talent» ne-a arătat şi o echipă de care ne-am ataşat de la prima repetiţie, cu care am dezvoltat orice idee împreună, fiind entuziasmaţi unul mai tare ca altul, lucru care ne-a frapat şi ne-a ajutat foarte mult pe scenă. Vă iubim pe toţi, datorită vouă sufletul nostru vibrează împreună cu sufletele voastre în unison“.

Înscrierile pentru ediţia a cincea „Românii au talent“ se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei din cele şapte oraşe.  Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile „Românii au talent“ şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, şi astfel poate deveni noul „Vânător de talente“ şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro, precizează adevarul.ro

Comentarii

Ultimă oră