Sari la conținut
caravana-romanii-au-talent-la-brasov

După ce sute de români au adus spectacolul la preselecțiile pentru cel de-al șaptelea sezon Românii au talent, caravana celui mai tare show de divertisment va opri duminică, 4 septembrie, la Brașov. Locuitorii orașului de sub Tâmpa, dar și din localitățile apropiate sunt așteptați cu mic cu mare la hotel Kronwell, începând cu ora 10:00, să demonstreze că talentul lor merită să fie urmărit și aplaudat de o țară întreagă.

Înscrierile pentru cel de-al șaptelea sezon Românii au talentse fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în Brașov, Craiova, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca și Chișinău.

Ai încredere în talentul tău! Urmărește-ți visul și trăiește spectacolul vieții tale! Și tu poți ajunge pe cea mai iubită scenă din România, trebuie doar să îndrăznești să uimești o țară întreagă! Ai curajul de a păși pe scena care schimbă destine și vino la preselecțiile pentru noul sezon Românii au talent!

Comentarii

Ultimă oră