Sari la conținut

„Caravana Veseliei” a ajuns la noi în oraș pentru a-i bucura pe copiii braşoveni

caravana-veseliei-a-ajuns-la-noi-in-oras-pentru-ai-bucura-pe-copiii-brasoveni

„Caravana Veseliei” vine în vacanța mare, la Braşov, cu multe surprize pentru copii. Evenimentul este unul caritabil, fondurile și donațiile colectate vor fi donate copiilor nevoiaşi.

Astăzi 17 iulie 2017, copiii vor avea parte de o zi magică, cu activități complexe, ateliere creative, vor participa la cel mai jucăuș picnic și își vor afișa zâmbetele colorate în Spectacolul „Năzdravanii”, un spectacol educativ, hazliu, cu multă distracție și joacă, susținut de trupa de teatru Showlandia.

Nici părinții nu sunt lăsați de-o parte, căci vor avea posibilitatea să petreacă alături de copiii lor timpul într-un mod plăcut, să se întoarcă la copilărie, să regăsească plăcerea jocului și bucuria de a fi copil.

„Picnicul cu personaje de poveste”, atelierele ”Facem zmeul cel mai zmeu” și „Păpușa Pove” vor avea loc la Clubul Copiilor (Aleea Tiberiu Brediceanu, zona Star), începând cu ora 11.30, iar Spectacolul interactiv „Năzdrăvanii” va avea loc la Centrul Cultural Reduta, de la ora 18:00.

  „Caravana veseliei” va fi una cu adevărat a veseliei nu numai pentru copiii brașoveni, ci și pentru copiii nevoiași de la Glodeanu, evenimentul având și o latură caritabilă (o parte din venituri va fi direcționată pentru achiziționarea de alimente pentru copii).

Înca de la început „Caravana Veseliei” a insistat să aibă o parte umanitară. În anul 2013, organizatorii au fost mesagerii zâmbetelor și gândurilor bune ale brașovenilor la copiii de la Orfelinatul Mănăstirii Dumbrava, în anul 2014 au ajuns la copiii de la Orfelinatul Valea Plopului, iar în 2015 și 2016 la fetițele de Orfelinatul Mănăstirii Mărcuș.

Pe parcursul întregii zile de 17 iulie 2017, persoanele care doresc să contribuie prin donații: cărți, haine în stare buna, alimente sau bani, vor putea să le aducă organizatorilor, la Centrul Cultural Reduta.

Un bilet la spectacol costă 22 lei. Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural „Reduta”.

Mai multe informaţii, se pot afla pe site-ul: www.unparintemaibun.ro.

Comentarii

Ultimă oră