Sari la conținut

Care e cel mai „ieftin” cartier din Braşov

Potrivit unui studiu realizat de imobiliare.ro, cele mai ieftine  apartamente din Braşov se găsesc în cartierul Triaj.  Aici  preţul mediu  solicitat pentru unităţile scoase la vânzare, de 749 euro/mp util,  este cu 14% mai mic decât preţul mediu calculat pe întregul oraş.  Astfel, preţul unui apartament vechi cu două camere confort 1 porneşte  de la 35.000 euro, iar un apartament cu trei camere poate fi găsit la  48.000 euro.

De  cealaltă parte, cea mai scumpă zonă din Braşov este Centrul Istoric. O  garsonieră situată într-un imobil vechi poate costa aici chiar şi 53.000  euro, un apartament nou cu două camere poate ajunge la 180.000 euro,  iar preţul cerut pentru o unitate cu trei camere cu o suprafaţă de 150  mp, situată într-un bloc nou poate fi chiar şi de 300.000 euro.

Cartierul Astra conduce detaşat în  clasamentul celor mai dinamice zone rezidenţiale din Braşov. În  prezent, aici există 152 de oferte de apartamente scoase la vânzare.  Alte zone cu ofertă numeroasă sunt Răcădău, Centrul Istoric, Centrul  Civic şi Griviţei.Detalii aici  (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră