Sari la conținut
carlas-dream-in-concert-la-brasov

Carla’s Dream va susţine un concert la Centrul de evenimente Lux Divina (Strada 13 Decembrie nr. 96) din Braşov, luni, 17 decembrie 2018, de la ora 20.00.

Trupa este una din cele mai cunoscute la această oră în România şi a cucerit publicul din ţară prin mesajele puternice, sound-ul divers şi colaborările de succes cu Inna, Antonia, Delia şi Loredana.

Înițial o formație din Republica Moldova, care apoi a depășit granițele, Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale (hip hop, jazz, rock și pop). Trupa a avut o ascensiune spectaculoasă în topurile românești și moldovene, lansând piese în limbile română, rusă și engleză. Membrii formației s-au lansat ca o trupă de artiști și compozitori care doresc să facă muzică păstrându-și identitatea anonimă.

Solistul de la Carla’s Dreams și colegii lui de trupă apar atât pe scenă, cât și în alte ipostaze publice, numai cu fața pictată, cu glugă și ochelari de soare, pentru a nu fi recunoscuți.

  Spectacolul din această seară face parte din primul Turneu Național pe care Carla’s Dream îl susține (cu începere din toamnă până la finalul anului 2018) în orașe mari din întreaga țară.

„Nu rata șansa de a trăi experiența unui concert în care muzica acestui proiect-fenomen a adunat milioane de vizualizări online și show-uri live organizate la cele mai înalte standarde. O producție de pus pe repeat, un concert de trăit.”.

Preţul biletelor este de la 80 la 120 de lei.

Comentarii

Ultimă oră