Sari la conținut

Cartier rezidenţial în locul fostei Fabrici de Ciment Temelia

cartier-rezidential-in-locul-fostei-fabrici-de-ciment-temelia

Fosta Fabrică de Ciment Temelia din Braşov se va transforma în cartier rezidenţial. Vor fi construite în celebra zonă a Braşovului patru clădiri care vor însuma 340 de apartamente.

Grupul Wallberg va construi la Braşov, prin intermediul companiei Imo Management Contractor & Developer, complexul rezidenţial „Sunnyville”, acesta urmând să aibă o valoare de 21,3 milioane de euro.


  Complexul se va ridica în locul fostei fabrici Temelia, la intersecţia străzilor Carpaţilor cu Muncii.

Lucrările de construcţie deja au început, proiectul urmând a fi dezvoltat în 4 etape, în perioada 2016 – 2020.

Spaţiul pe care se construieşte este amplasat pe un teren cu suprafaţa de 8.800 de metri pătraţi. Primele 83 de apartamente vor fi livrate la cheie la finalul anului viitor.

„Este o provocare să construieşti apartamente prin care să setezi standarde de calitate ce aduc, cu adevărat, un plus vieţii” susţin investitorii, care mai au proiecte pentru complexe rezidenţiale şi la Arad şi Cluj.

Temelia Braşov a fost o fabrică ce producea ciment, var şi ipsos. În 1990, a fost privatizată . În 1994 a fost divizată, formându-se companiile Prescon şi Temar.

Iar pe viitor terenul fostei fabrici se va transorma în zonă de locuit. Vor apărea acolo patru blocuri mari, pentru confortul braşovenilor.

Comentarii

Ultimă oră