Sari la conținut
cartu-vrea-atitudine

Înfrângerea cu 5-0 de pe terenul celor de la CFR Cluj nu poate fi uitată uşor de antrenorul stegarilor, Sorin Cârţu. Tehnicianul galben-negrilor  spune că aşteaptă de la elevii săi o altă atitudine în jocul de duminică.  „Pandurii Târgu Jiu este o formaţie care a avut câteva rezultate foarte bune în acest campionat. Noi însă avem o obligaţie faţă de toţi cei care iubesc această echipă.

Avem o datorie, trebuie să facem uitat ce s-a întâmplat etapa trecută! Am speranţa că vom câştiga jocul cu Pandurii.

Jucătorii trebuie să arate pe teren că a fost doar un accident în Gruia şi că valoarea lor este alta” a spus Cârţu.

FC Braşov-Pandurii Târgu Jiu, joc ce contează pentru etapa cu numărul 15 a primei ligi, se dispută duminică seara pe stadionul Tineretului, începând cu ora 19.30.

Cârţu a făcut referire şi la înfrângerea CFR-ului, 1-3 aseară cu Galatasaray Istanbul, în etapa a patra a grupelor Chamions League.

„ Şansa a fost în mâna lor, pentru a juca în Champions League la primăvară, ca să nu mai vorbim de prezenţa la primăvară în Europa League. Din păcate pentru ei, acum şansele lor sunt aproape nule. Galatasaray a arătat aseară că pe un teren ok, este echipa mai bună. Eu zic că cele mai mari şanse la au acum cei de la Braga” a încheiat Cârţu.

Comentarii

Ultimă oră