Sari la conținut

Casa Contelui Dracula, în cea mai înfricoșătoare noapte din an

casa-contelui-dracula-in-cea-mai-infricosatoare-noapte-din-an

Casa Contelui Dracula s-a pregătit cum se cuvine pentru cea mai înfricoşătoare noapte din an, Halloween. Vinul roșu, vodca neagră, bomboanele, ielele şi brioşele în formă de creier au fost doar câteva ingrediente din rețeta succesului.

Mai ceva ca de Revelion - aşa a fost în weekend la Bran, unde mii de oameni, din toata lumea, s-au adunat să petreacă de Halloween. Cel mai animat loc a fost, cum era şi firesc, Castelul lui Dracula. Vizitatorii au stat la cozi uriaşe ca să-l întâlnească pe sângerosul conte. Iar dupa miezul nopţii, distracţia s-a mutat în curtea castelului, conform stirileprotv.ro.

Miile de turişti costumaţi, care au venit la petrecerea de speriat, au umplut curtea castelului. Primul care i-a întâmpinat a fost chiar contele vampir din romanul lui Bram Stoker. Datorita lui, castelul din trecătoarea Branului a devenit cunoscut în lumea întreagă. Contele a fost foarte amabil cu admiratorii. Şi mai ales cu admiratoarele. Cu un etaj mai sus, în sala de muzică, gazdă a fost personajul istoric Vlad Ţepeş. Distracţia a continuat până la ivirea zorilor, în cortul special amenajat în curtea castelului.

De la un an la altul, numărul turiştilor care ajung la Bran, de Halloween, e tot mai mare. Vin aici americani, ruşi, spanioli, italieni, englezi, dar şi chinezi sau indieni. Un tur al castelui Bran a costat 50 de lei. Cei care au ţinut să participe şi la petrecerea din cort au scos din buzunar 150 de lei.

Comentarii

Ultimă oră