Sari la conținut

Câștigă la pariuri online urmând sfaturile specialiștilor

castiga-la-pariuri-online-urmand-sfaturile-specialistilor

Pariaza online in siguranta la cele mai bune case de pariuri online. Daca esti parior incepator si inca nu te-ai decis la ce agentie urmeaza sa deschizi un cont pentru a paria online, iti recomandam sa urmezi sfaturile specialistilor pentru a lua cea mai buna decizie. Nu este usor sa castigi la pariuri online, altfel toata lumea ar face bani din asta. Pentru a avea profit la fiecare final de luna un parior profesionist se organizeaza si isi stabileste bugetul pentru orice pariu. Sunt foarte multe sfaturi pe care daca le respecti si tu poti ajunge un parior profesionist in scurt timp, dar mai mult de atat, vei castiga multi bani la pariuri sportive online.

De ce sa urmezi sfaturile specialistilor?

Iti recomandam sa urmezi sfaturile celor mai buni pariori din Romania daca vrei sa ai profit la pariuri in fiecare luna. De obicei peste 50% dintre pariorii incepatori isi pierd banii la pariuri inca de la primele pariuri. Acest lucru se datoreaza lipsei de experienta pe o platforma de pariuri online dar si datorita modului in care sunt obisnuiti sa parieze. De regula intr-o agentie offline cand mergi sa pariezi, incerci sa obtii o cota cat mai mare, asadar, vei alege multe evenimente pe orice bilet. Sansele de castig scad foarte mult cu fiecare eveniment adaugat pe biletul de joc.

Noi iti recomandam pariurile online fiindca aici ai parte si de oferte plus bonusuri la inregistrare. Pe langa asta, ofertele caselor de pariuri online sunt mult mai bune si bogate. Cand vine vorba de sporturi, la casele de pariuri online poti paria si pe cele mai populare sporturi dar si pe sporturi de care poate nu ai mai auzit pana astazi. Cele mai bogate oferte sunt la Unibet si Netbet, agentii care ofera zilnic cote pentru meciuri din peste 35 de sporturi internationale.

Urmeaza sfaturile specialistilor de la pariuri.com si castiga. De curand a fost lansat cel mai nou site de ponturi si pronosticuri unde vei descoperi pe parcurs o multime de evenimente castigatoare ce iti vor aduce multi bani in buzunare. Cei de la Pariuri.com te asteapta zilnic cu ponturi “la cald” din cele mai importante campionate de fotbal si nu numai. Orice sfat propus aici este de mare ajutor pentru tine, daca inca nu ai pariat pe internet. Tipsteri cu o experienta de peste 10 ani in pariurile online te ajuta sa castigi la pariuri in fiecare zi si sa scapi de acea bariera dintre esec si castig. Demonstreaza-ti in primul rand tie ca esti un bun parior urmand sfaturile pariorilor profesionisti care stiu cum sa te indrume spre succes. Si noi am fost pariori incepatori asa ca am trecut peste zeci de hopuri si probleme de-a lungul timpului.

La pariurile online castiga cei mai buni jucatori si cei cu experienta. Si tu poti fi cel mai bun dupa ce ai aflat toate secretele din lumea pariurilor online. Nu este usor sa devii milionar peste noapte din pariuri sportive, dar poti castiga lunar destui bani cat sa traiesti decent alaturi de familie. Profita la maxim de toate trucurile si sfaturile pregatite pe pariuri.com si vei avea doar de castigat. Suntem alaturi de toti pariorii care ne aleg ponturile si oferim solutii castigatoare pentru toata lumea. Iata cateva sfaturi utile pentru pariorii profesionisti:

Alege casa de pariuri care ti se potriveste

Cand urmeaza sa pariezi online, e de recomandat sa cercetezi piata si sa alegi o agentie online care se potriveste stilului tau de joc. De exemplu daca iti place sa pariezi cel mai mult pe meciuri Live, atunci e bine sa alegi o casa de pariuri precum Betano fiindca are o oferta bogata si cote multe mai bune fata de alti operatori de top. Pentru pariorii care isi incearca norocul si la alte sporturi mai putin populare recomandam agentiile cu o oferta bogata la foarte multe sporturi precum sah, canotaj, crichet, etc. Pe pariuri.com gasesti si topuri cu cele mai bune case de pariuri si avantajele fiecareia astfel incat sa profiti la maxim de fiecare. Pentru pariorii activi sunt agentii care ofera bonusuri foarte mari si o multime de promotii periodice. Atentie intotdeauna la conditiile de rulaj. Dupa ce ai reusit sa descoperi casa de pariuri sportive care se potriveste stilului tau de joc, deschide un cont rapid si incepi sa pariezi online.

Alege cote rezonabile

Fii mereu responsabil cu pariurile tale fiindca sunt banii tai in joc, nu ai nostri. Nu incerca sa prinzi cote „imense” pe pariuri „sinucigase” inca din fasa. Cotele casele de pariuri pot fi inselatoare uneori. De regula cota reflecta calitatea echipei, lotul la momentul meciului si alte aspecte. E bine sa te documentezi si sa analizezi meciurile inainte de a paria si mai ales, sa alegi cote rezonabile unde stii ca ai sanse mari sa castigi. Nu recomandam de inceput sa mizezi pe cote mai mari de 2.00. Deja si aceasta este o cota mare care automat iti scade sansele de castig sub 50%. Alege fiecare pariu inteligent si responsabil. Banii tai sunt in joc iar la fiecare pariu necastigator iti va scadea si increderea in alegerile tale.

Fii pozitiv indiferent de rezultat

Chiar si noi, pariorii profesionisti, prindem zile mai putin bune la pariurile online. Nimeni nu-ti poate garanta succesul zilnic. In orice sport au loc surprize, asa ca fii pregatit sa depasesti cu bine o zi proasta cand nu iti ies 3-4 pariuri la rand. In aceste situatii noi iti recomandam sa fii pozitiv si sa te gandesti ca sigur vei reusi sa amortizezi investitia pierduta pe acele pariuri. Nu e bine sa pariezi rapid pe sume mai mari doar pentru a-ti scoate banii inapoi. Este cea mai mare greseala pe care o fac multi pariori incepatori.

De fiecare data cand pariezi la nervi sau oboseala vei pierde. E greu sa mai gandesti limpede si incerci doar sa iesi pe plus la finalul zilei. Incearca sa gandesti pozitiv si cand pierzi ca sa te mentii pe o linie stabila si sa nu iti iesi din ritm. Oricum, daca vezi ca nu iti iese nimic in ziua aia, cel mai bine ar fi sa iei o pauza si sa te detasezi de pariuri pentru 1-2 zile. O sa vezi ca atunci cand revii ai o energie pozitiva si totul se va regla de la sine. Castigurile vin in zile cand esti pregatit de pariuri si analizezi cu atentie fiecare eveniment. Gandeste clar si limpede fiindca sunt banii tai in joc.

Nu paria mai mult decat iti poti permite

Am ajuns si la cel mai important sfat pe care il poate da un parior profesionist. Niciodata nu paria mai mult decat iti poti permite. Porneste intotdeauna cu ideea ca nici un pariu nu este 100% sigur asa ca nu merita sa iti risti totii banii din cont pentru un pont. Pariaza intelept si organizeaza-ti banii de fiecare data. Chiar daca prinzi 3-4 pariuri necastigatoare, inca mai ai bani in cont sa recuperezi. Insa daca pariezi mereu la risc toti banii, s-ar putea sa prinzi o surpriza neplacuta care te falimenteaza. Fii cumpatat si alege de fiecare data doar pariurile pe care esti sigur ca merita sa mizezi. Urmeaza sfaturile specialistilor si castiga bani in fiecare luna.

Comentarii

Ultimă oră