Sari la conținut

Cât te costă să petreci o vacanța de Paște tradițională la munte sau mare

cat-te-costa-sa-petreci-o-vacanta-de-paste-traditionala-la-munte-sau-mare

Ofertele de Paste pe Valea Prahovei incep de la 25 lei/persoana/noapte de cazare, la o pensiune de 2 stele, si ajung la 100 lei/persoana/noapte la o pensiune de 5 stele, fara masa, insa cu conditia sa rezervati cel putin trei nopti, potrivit ofertelor de pe Turistinfo.ro. In ce priveste hotelurile, preturile si serviciile se schimba, astfel ca ofertele de Paste includ cazare, mic dejun si masa festiva de la 100-130 lei/persoana/noapte (hotel 2-3 stele) si ajung la 200 lei/persoana/noapte (hotel 4 stele).

In Poiana Brasov, ofertele de Paste incep de la 143 euro/persoana pentru 3 nopti de cazare in camera dubla, demipensiune, cina festiva pascala si petrecere cu DJ, la un hotel de 4 stele, si ajung la 149 euro/camera/noapte pentru doua persoane, cu demipensiune si bruch pascal pe 1 Mai, la un hotel de 5 stele.

Cum vacanta de Paste 2016 coincide cu vacanta de 1 Mai, hotelurile de pe Litoral s-au pregatit cu oferte pentru cele doua sarbatori. Spre exemplu, in statiunea Mamaia, preturile incep de la 300-500 lei/noapte/camera pentru un sejur de 3-5 nopti cu mic dejun sau in unele cazuri in regim all inclusive, la hoteluri de 4 stele.

OFERTELE COMPLETE PE wall-street.ro

Comentarii

Ultimă oră