Sari la conținut
catalin-striblea-mesaj-pe-facebook

Realizatorul Tv, Cătălin Striblea, pare că se reface destul de repede după accidentul cerebral pe care l-a suferit. Jurnalistul le mulţumeşte pe Facebook medicilor care îl îngrijiesc şi spune că se va întoarce la muncă foarte curând.

“Doamnelor si domnilor, m-am intors! De pe o parte pe alta – e adevarat , insa va asigur ca asta e o veste cat se poate de buna.

Mi s-a spus in ultimele zile ca sunt un om norocos. Sunt norocos, intr-adevar, pentru ca am intalnit medici extraordinari carora nu imi vor ajunge niciodata cuvintele sa le multumesc indeajuns. Toata recunostinta mea profesorului dr. Mircea Gorgan si echipei sale, precum si doamnelor doctor Neacsu, Gheorghita si Cristescu! Multumesc tuturor celor de la Spitalul Bagdasar-Arseni, de la doamna director Anca Buliman pana la asistentele si infirmierele care au grija de mine! Vreau sa stiti ca am inceput exercitiile de recuperare cu kinetoterapeutii Florenta si Dan, carora sper sa nu le dau prea mult de lucru.

La fel de norocos sunt si datorita voua, a miilor de mesaje pe care mi le-ati transmis fie pe telefon, fie pe FB; fie de la prieteni, fie de la necunoscuti: va multumesc tuturor! Sa fiti convinsi ca mare parte din recuperarea mea rapida se datoreaza acestor mesaje pe care le tot primesc de 5 zile incoace: gandurile voastre bune m-au protejat si m-au facut mai puternic.

Si - ca sa va dau si o stire de ultima ora: ne vom revedea foarte curand!

Comentarii

Ultimă oră