Sari la conținut

La mai puțin de două ore după ce a fost deposedată de către arbitri de medalia de bronz  la bârnă, Cătălina Ponor a avut o evoluție foarte bună la sol și a adus a noua medalie pentru ţara noastră, cea de argint, în timp ce Izbașa a căzut și a terminat a opta. Într-un interviu acordat pentru Dolce Sport, sportiva care va împlini 25 de ani pe data de 20 august a făcut următoarea afirmaţie: "Singurul meu regret este că antrenorii nu m-au felicitat după ce am luat medalia de argint".
Cătălina Ponor a adăugat că acesta a fost ultimul ei concurs: ""O spun din nou, vreau ca toată lumea să ştie, mă retrag fără regrete. Am muncit fiecare secundă pentru echipă, am muncit fiecare secundă pentru mine, am muncit fiecare secundă pentru toată lumea. Am fost deja campioană olimpică şi voi părăsi gimnastica cu fruntea sus. Le mulţumesc tuturor pentru susţinere şi îmi pare rău că i-am dezamăgit"".

În ce priveşte planurile de viitor, Ponor nu exclude varianta antrenoratului: "Acum vreau o vacanţă, să-mi relaxez mintea. Apoi, voi încerca să fac ceva, cum ar fi să devin antrenoare".

Comentarii

Ultimă oră