Sari la conținut

Căutați service auto și dezmembrări auto Brașov? Claunic este răspunsul!

cautati-service-auto-si-dezmembrari-auto-brasov-claunic-este-raspunsul

Ori de câte ori vine vorba de piese din dezmembrări ne ducem inevitabil cu gândul la un parc de dezmembrari auto si un service, în care sa avem grijă de autovehiculele noastre. Fie că grija aceasta se referă la necesitate, adică momentul în care căutăm piese din dezmembrări pentru a repara o problemă deja existentă, fie că e vorba de îngrijire propriu-zisă și ceva upgrade-uri, așa cum este schimbarea jantelor de tablă cu unele din aliaj, toate drumurile duc către atelier reparații auto. Dacă sunteți în căutarea unui service auto Brașov sau service auto Târgoviște, dar și dacă aveți nevoie de piese din dezmembrări, Claunic vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu multiple servicii și produse pentru soluționarea oricărei probleme sau, de ce nu, oricărui moft.


Claunic este un brand cu notorietate în județul Dâmbovița, astfel că în anul 2014 s-a extins și în județul Brașov cu parcul de dezmembrări, iar în 2016 cu service-ul care este membru al rețelei elvețiene de ateliere auto CarXpert. Cu alte cuvinte, dacă locuiți în Brașov și aveți nevoie de piese
second hand și/sau de servicii de calitate pentru autovehiculele pe care le dețineți, puteți merge la sediul Claunic situat pe Str. Cărămidăriei nr.6, totodată putând solicita informațiile necesare și pe site-urile aferente – DezmembrariBrasov.ro și ClaunicServiceBrasov.ro.


În ceea ce privește segmentul de dezmembrări auto Brașov, oferta este atât de bogată încât se pun în vânzare piese second hand pentru autovehicule europene și asiatice! Avantajele constau și în faptul că se asigură consultanță de specialitate și garanție, iar parcul auto cuprinde Opel Astra J, VW Caddy, Hyundai i30, Citroen C4, Toyota Yaris, Skoda Superb, Dacia Sandero dar și Audi, Renault, Ford, Chevrolet, Fiat, BMW, Volvo, Mercedes, Volkswagen. Astfel că sunt destul de mari șansele să găsiți piesa sau piesele de care aveți nevoie. În plus, le puteți recomanda această locație de dezmembrări auto Brașov chiar și prietenilor care nu sunt din zonă, prin intermediul site-ului putând fi livrate piese oriunde în țară, prin curierat rapid.


Dacă însă nu aveți nevoie de piese din dezmembrări, dar sunteți în căutarea unui service care să vină în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu servicii precum reparații motoare, sisteme de frânare, direcție-suspensie, sisteme climatizare, geometrii de roți, diagnoze computerizate, verificarea sistemului electric al masinii, service anvelope sau chiar ITP, Claunic este soluția și în cazul acesta. Ei dispun de un service auto Brașov la aceeași adresă la care poate fi găsit și parcul de dezmembrări, adică Str. Cărămidăriei nr. 6.


Puteți apela oricând cu încredere atât la atelier reparații auto Claunic, cât și la dezmembrări auto Brașov cu care aceeași firmă vă pune la dispoziție servicii de calitate. Practic calitatea este principiul de bază în funcție de care se ghidează brand-ul Claunic, fie că vorbim de sediile fizice din Târgoviște și Brașov, fie de piese second hand vândute oriunde în țară prin intermediul site-urilor aferente.

Comentarii

Ultimă oră