Sari la conținut

Ce ARBORE te protejează, în funcţie de DATA naşterii

ce-arbore-te-protejeaza-in-functie-de-data-nasterii


Fiecare dintre noi are un arbore protector, care îi veghează destinul. Este ceea ce spune horoscopul celtic, carea fost creat de vechii preoți druizi. Află în ce zodie ești și ce fire ai, în funcție de arborele care ți-a fost destinat.

Mărul ( 23 decembrie- 1 ianuarie; 25 iunie -4 iulie) Femeia născută sub acest semn e foarte atrăgtoare, de aceea va fi și foarte curtată.Visează la o familie reușită, cu un partener fidel, care să-i arate afecțiune. Foarte inteligente, nativele din măr sunt înclinate ăatre știintele exacte. Sunt deschise și-și fac cu ușurință prieteni. Au un farmec aparte și nu suportă monotonia.

Bradul ( 2 ianuarie – 11 ianuarie; 5 -15 iulie) Ești o persoană cu o frumusețe aparte, cu o privire pătrunzătoare, căreia îi este greu să-și exprime sentimentele. Ai tendința să fii încăpățânată. La serviciu, sunt unele dintre cele mai conștiincioase persoane și îsi îndeplinesc sarcinile la timp și foarte bine. Nu le plac aventurile si preferă să caute dragostea adevarată.

Ulmul (12-24 ianuarie; 15 - 25 iulie) Le place să fie în pas cu moda și cu tot ceea ce este nou în general, fiind firi foarte curioase. Mereu cu zâmbetul pe buze, rar se întâmplă să le enerveze ceva. De la partener cer loialitate. Dacă află că au fost înșelate, nu vor trece peste acest lucru, preferând sa pună capăt relației. În ciuda aparențelor, sunt persoane emotive, cărora le ia un pic mai mult timp pentru a se simti în largul lor în jurul persoanelor straine. O femeie din semnul Ulmului iubește pasional și este o mama devotată.

Chiparosul ( 25 ianuarie-3 februarie; 26 iulie-4 august) Optimiste și pline de viață: sunt reprezentantele din zodia chiparosului. Sunt vulcanice și independente. Se completează cu bărbații puternici și loiali. Sunt rezistente, de aceea nu vor avea probleme de sănătate majore. Le plac călătoriile în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Sunt iubitoare de animale.

Plopul ( 4 - 8 februarie; între 5- 13 august) Este o fire comunicativă, de aceea întotdeauna e înconjurată de o sumedenie de persoane. Uneori, poate face alegeri greșite în materie de prieteni, de aceea poate fi dezamăgită. Mai au și darul de se băga în tot felul de încurcături, din care ies cu fruntea sus. Le place aventura, sunt independente si încapățânate. Nu sunt materialiste, au un aspect fizic foarte plăcut, dar le cam lipseste încrederea în sine. Au un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Cedrul ( 9 - 18 februarie; 14 -23 august) Îți place viața luxoasă și să-i impresionezi pe cei din jur prin tot ceea ce faci. Îți cam lipsește răbdarea și poți fi destul de ușor scoasă din sărite, dar îți trece la fel de repede și nu porți pică. Este o persoană norocoasă, de aceea reușește în tot ceea ce-și propune.

Pinul (19 - 28/29 februarie; 24 august- 2 septembrie) Nativele din zodia pinului sunt încrezatoare în propriile forțe și nu se bazează pe ajutorul altora. Sunt impulsive și uneori dau dovada de imaturitate în deciziile pe care le iau. Rareori își deschid cu adevărat sufletul. Caută un partener înțelegător. Este energică și harnică.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro

Comentarii

Ultimă oră