Sari la conținut

Ce fel de om ești în funcție de culoarea mașinii

ce-fel-de-om-esti-in-functie-de-culoarea-masinii

Culoarea masinii poate sugera ce fel de om sunteti, arata caracteristile dar si partile rele ale unei persoane.

1. Masina in culoare rosie
Omul care alege cu mandrie o masina de culoare rosie, este o persoana careia ii place actioneze cu indrazneala si ii place sa faca impresie. Nu a ales intamplator culoarea rosie. Deci, femeile o va observa mai usor, care, la randul sau, isi face noi admiratori in fiecare zi. Aceasta persoana iubeste sa se impuna si ii place sa fie autoritar, scrie BEWOMAN.RO.

2. Masina neagra
Barbatii conservatori aleg, de obicei, masinile negre. Este posibil ca alegerea sa fie determinata de dorinta de a insufla respect. Culoarea neagra arata ca el stie ce face, crede ca zboara in mod clar si nu in nori. Adesea este gelos cu partenerul lor si incearca sa ii limiteze libertatea.

3. Masina alba
Omul care alege o masina alba, este o persoana pozitiva, prietenoasa, dar starea lui de spirit se schimba frecvent. Fiti atent cu astfel de persoane si mai intai trebuie sa le cunoasteti mai bine inainte de a trage concluzii. Barbatul care conduce o masina alba, ii place sa-I faca complimente iubitei lui, sau sotiei, si o face sa se simta iubita.

4. Masina albastra

Barbatii care aleg masini albastre sunt predispusi la depresie si melancolie. Ei au nevoie sa fie incurajati tot timpul. Daca ati reusit sa castigati increderea lui, el va sta cu dvs pentru toata viata. Acest tip de oameni se indoiesc de deciziile lor si au o lipsa de incredere. Va trebui sa fiti puternici pentru amandoi.

Citeste restul pe Bewoman.ro.

Comentarii

Ultimă oră