Sari la conținut

Ce gen muzical îți place să asculți în funcție de zodia ta

ce-gen-muzical-iti-place-sa-asculti-in-functie-de-zodia-ta

Fiecarui semn al zodiacului ii corespund tonalitati, ritmuri si genuri muzicale. Desigur, chiar si cei nascuti sub acelasi semn zodiacal pot avea diferite gusturi muzicale.

Berbec
Muzica sub influenta pasiunii este preferata lui. Acest lucru nu inseamna in mod necesar ca ii place doar o anumita muzica ritmica, ci si muzica prin care isi exprima pasiunile si experientele personale. Cu astfel de compozitii musicale Berbecul gaseste o modalitate de a se incarca cu energie. Toate melodiile in care exista pasiune, presiune si energie, cu siguranta va atinge sufletul Berbecului.

Taur
Pentru taur nu conteaza stilul muzicii. Fiind o persoana sensibila, de multe ori ii place sa asculte diferite melodii. In principal el asculta muzica care ii reflecta starea de spirit.

Gemeni
Gemeilor le place mai multe stiluri mixte de muzica. In general, Gemenilor le plac muzica atemporala.

Rac
Racului ii plac melodiile care ii provoaca un sentiment de calm si pace. Pentru el muzica este una dintre cele mai sigure moduri de a reveni la o stare de pace si iubire infinita a lumii.

Leu
Leii percep muzica in primul rand ca un mijloc de auto-exprimare si ca o oportunitate de a-si arata talentul lor. Poate de aceea multi muzicieni si vedete pop s-au nascut sub semnul Leului.

Fecioara
Reprezentantii Fecioarelor prefera muzica clasica sau cea rock moderna. Mai mult decat atat, pot fi amatori si de rap. In ceea ce priveste muzica clasica, Debussy, Vivaldi si Mozart sunt primii pe lista preferintelor.

Citeste mai mult pe: maginea.info

Comentarii

Ultimă oră