Sari la conținut

Ce "miracole" poate face uleiul de măsline dacă este utilizat corect

ce-miracole-poate-face-uleiul-de-masline-daca-este-utilizat-corect

Ştiai că uleiul de măsline este considerat unul dintre cele mai populare remedii? Ei bine, dacă asta te surprinde, citeşte în continuare şi vei vedea de ce e bine să îl ai mereu la îndemână, scrie csid.ro.


Invinge infectiile urinare!

Bacteriile pot cauza infecţii urinare. Schimbările hormonale de la menopauză pot declanşa şi ele infecţii ale tractului urinar. Unii medici consideră că atunci când nivelul estrogenului scade, pH-ul vaginal se schimbă, iar numărul bacteriilor benigne scade.

Remediul cu ulei: o linguriţă cu ulei de măsline şi o lingură de zeamă de usturoi amestecate într-un pahar cu apă caldă. Bea de trei ori pe zi, de preferinţă înainte de masă. De asemenea, poate ajuta dacă bei, preventiv, suc de merişor.
Vindecă arsurile minore ale pielii

De câte ori te-ai ars accidental în timp ce găteai, puneai lemne în şemineu sau ai băut o băutură prea fierbinte? La fel ca şi infecţiile vezicii, arsurile pot fi dureroase, iar durerea poate dura un timp.

Remediul cu ulei: Aplică pe arsură ulei de măsline extravirgin, de trei sau patru ori pe zi.
Vindecă tusea

Ai o tuse sâcâitoare? Un disconfort în gât poate fi mai supărător decât o arsură a pielii. Adesea, tusea apare după o răceală sau e legată de o alergie. De fapt, dacă tuşeşti în timpul zilei sau noaptea, te preocupă o singură întrebare: „Cum să fac să scap de tusea asta enervanta?”

Remediul cu ulei: ia o lingură de ulei de măsline ori de câte ori îţi simţi gâtul iritat. Citeste mai mult...

Comentarii

Ultimă oră