Detaliile la care femeile consideră că bărbaţii sunt atenţi în intimitate nu sunt nici pe departe cele de care se arată cu adevărat interesaţi reprezentanţii sexului puternic. Specialiştii în relaţii de cuplu au explicat în publicaţia menshealth.com care sunt aspectele care contează pentru un bărbat atunci când fac dragoste cu o femeie, amănunte rareori similare cu cele care le frământă pe reprezentantele sexului frumos. Bărbaţii nu sunt interesaţi de o unghie de pe care a sărit oja sau de faptul că partenera are pielea de pe coate puţin cam aspră, lucruri din cauza cărora multe femei nu reuşesc să se relaxeze în timpul actului sexual. În schimb, bărbaţii sunt atenţi la acele semnale care le dau de înţeles că partenerele sunt excitate cu adevărat de ceea ce fac.

Dai dovadă de iniţiativă - Bărbaţilor nu le place să facă ei toată treaba, aşa cum nu sunt încântaţi de o parteneră care vrea să preia cu totul controlul în pat. Prin urmare, bărbaţii apreciază o parteneră care ştie când să preia frâiele în dormitor, să iniţieze schimbarea poziţiei sau să-i suprindă în orice alt mod plăcuţ fără să pară însă că urmează un scenariu.

Urmăresc modul în care te mişti - O femeie ţeapănă, rigidă, îi va face să se întrebe dacă au greşit cu ceva, iar pofta de sex se va evapora cât ai clipi. Un bărbat are nevoie să simtă cum freamătă femeia sub el şi cu cât aceste semnale sunt mai evidente, cu atât va fi el încurajat să depună mai mult efort pentru a-şi satisface partenera.

Urmăresc privirea partenerei - Bărbaţii nu sunt înnebuniţi să-şi privească partenera în ochi atunci când fac sex, dar în schimb adoră să urmărească unde se opreşte privirea ei atunci când fac dragoste. Le place ca iubita se uite la ei când le face sex oral sau când ei îi fac sex oral partenerei, le place să urmărească modul în care dorinţa şi pasiunea i se citesc în privire, dar bineînţeles că nu apreciază când surprind o privire amuzată, ironică sau evaluativă la modul negativ.

CITEȘTE MAI MULTE PE: adevarul.ro