Sari la conținut

Ce s-a întâmplat de astăzi cu WhatsApp, milioane de români sunt ÎNCÂNTAŢI!

ce-sa-intamplat-de-astazi-cu-whatsapp-milioane-de-romani-sunt-incantati

Utilizatorii de WhatsApp au motiv de bucurie. Aplicația are, începând de acum, o nouă funcție, ce le va permite celor care o folosesc nu doar să trimită mesaje, ci să își și sune prietenii folosindu-se doar de internet, scrie libertatea.ro.

Disponibilitatea apelurilor telefonice prin intermediul WhatsApp a fost activată. WhatsApp testează A/B Voice Call pentru Android și iOS de câteva luni. Reprezentații WhatsApp au confirmat recent că au testat funcția, aceasta fiind deja disponibilă pentru utilizatori în ultima versiune a aplicației, iar acum a fost implementata și în mod oficial. Așadar, vor exista și schimbări minore ale interfaței utilizatorului: va apărea butonul pentru sunat lângă numele contactului, iar când este apăsat acel buton, apelul este inițiat, menționându-se cuvintele „WhatsApp Call".


Va costa acestă funcție?

Nu, serviciul este gratis și nu va fi taxat de WhatsApp. Ca și alte aplicații ca Skype sau Viber care oferă și disponibilitatea apelurilor telefonice, WhatsApp va efectua apeluri telefonice cu ajutorului internetului, WI-Fi sau mobile data. Atenție însă, cei care au bandă limitată la internetul pe mobil funcția de apelare va funcționa la o viteză mai mică.

E disponibilă pentru oricine?

Din nefericire, în momentul de față noua funcție este limitată doar pentru câțiva utilizatori. Ea va funcționa pe toate dispozitivele cu sistem de operare Android, iar în prezent se fac teste și pentru utilizatorii de iPhone. Se pare, că nu va fi putea fi folosită deocamtă pe cei cu Windows Phone.

Cum poți dispune de funcția de apeluri telefonice?

Ca să poți avea Whatsapp cu funcția de voice calling pe Android tot ce trebuie să faci este să descarci ultima versiune a aplicației (2.12.12) de pe site-ul oficial al companiei aici, întrucât în Google Play se află încă versiunea 2.12.5, care nu suportă noua funcție.

Comentarii

Ultimă oră