Sari la conținut

Ce să NU întrebi NICIODATĂ o femeie dacă nu vrei să o ia razna!

ce-sa-nu-intrebi-niciodata-o-femeie-daca-nu-vrei-sa-o-ia-razna

Chiar dacă pare greu de crezut, se pare că există anumite întrebări pe care nu le poţi adresa femeilor fără să rişti să atingi un punct sensibil. Iată ce e bine să nu întrebi, conform unica.ro

De ce eşti singură?

Dacă tipa este frumoasă, deşteaptă, dar singură e oarecum natural să te întrebi de ce e aşa. Poate va răspunde că aşa s-a obişnuit sau poate n-a întâlnit persoana potrivită. Există însă şi posibilitatea ca ea să răspundă că tocmai a fost înşelată, că a ieşit dintr-o relaţie toxică sau poate partenerul ei nu este în viaţă. De cele mai multe ori răspunsul este că nu ştie. Nu e chiar frumos să reaminteşti cuiva că viaţa lui nu este completă fără un partner de viaţă.

Eşti măritată?

Este ok să pui această întrebare doar când cineva este interesat de persoana pe care o întrebi. Dacă pui această întrebare doar din curiozitate poţi crea tensiuni neplăcute, arată cei de la unica.ro.

Când te măriţi?

Dacă este alături de partenerul ei de viaţă şi niciunul nu poartă verighetă, nu pune această întrebare personală. Nu e treaba ta.

În câte luni eşti?

Una dintre cele mai nepotrivite întrebări pe care le poţi pune oricărei femei. Se poate ca prietena ta să aibă probleme cu greutatea şi o astfel de întrebare nu poate decât să creeze momente penibile. Dacă este însărcinată, sigur va vorbi ea prima despre asta.

Când o să ai copii?

Altă întrebare nepotrivită care nu are ce căuta în nicio discuţie. Răspunsurile la ea pot fi variate, de la aşteptăm să ne aşezăm la casa noastră, la vom încerca în următorii ani sau avem probleme de fertilitate. Dacă nu deschide cuplul discuţia aceasta, evit-o.

Comentarii

Ultimă oră