Sari la conținut
ce-semnificatie-au-visele-erotice

Visezi că săruți un necunoscut sau ai o întâlnire pasională cu un vechi iubit? Aceste vise nu trebuie interpretate literalmente, ci sunt un indiciu pentru o dorință ascunsă. Află ce semnificație au visele erotice!

Întâlnirea cu un fost iubit :Poate fi un vis care să te agite, mai ales dacă visezi des că te întâlnești cu un fost iubit. Însă, acesta nu este un semn că ar trebui să reiei legătura cu el deoarece ai putea avea încă sentimente, ci este doar un mod prin care creierul se deconectează de la realitatea cotidiană. Faptul că visezi iubitul din liceu înseamnă cu uneori tânjești după libertatea pe care o aveai în acea perioadă, când nu aveai grija copiilor, a locului de muncă sau a facturilor. Dacă visezi că petreci clipe fierbinți cu fostul iubit nu este decât un semn că ar trebui să-ți condimentezi viața sexuală din prezent.

Te întâlnești cu celebrități :Nu puține sunt persoanele care au întâlniri romantice în vis cu actorul sau cântărețul favorit. Acesta este un semn că încă nu te simți împlinită din punct de vedere personal sau profesional și că trebuie să te ambiționezi mai mult pentru a-ți îndeplini visurile. Dacă persoana cu care te vezi este celebră, dar nu se află printre preferințele tale, poate fi un indiciu că nu te simți apreciată și iubită în viața reală. Află mai multe pe clickpentrufemei.ro

Comentarii

Ultimă oră