Sari la conținut

Ce spune lenjeria intimă despre bărbatul care o poartă

ce-spune-lenjeria-intima-despre-barbatul-care-o-poarta

Hainele spun multe despre un om, însă cu atât mai multe spune lenjeria intimă. Pentru a "citi" mai corect un bărbat, femeile pot acorda atenţie lenjeriei intime pe care o poartă, căci alegerea ei divulgă multe despre felul lui de a fi.

1. Alb şi negru Dacă întreaga lui lenjerie intimă este compusă doar din articole în alb şi în negru, înseamnă că barbatul în cauză este cât se poate de tranşant în viaţa de zi cu zi, neacceptând acele "zone gri" pe care alţii le acceptă. Adică ţine cu dinţii de convingerile lui, este conservator defel şi, uneori, poate fi chiar inflexibil.

2. Chiloţii clasici – Tighty Whiteys Un bărbat adult care încă poartă chiloţi clasici – aşa-numiţii Tighty Whiteys – de regulă de culoare albă, evident, denotă, înainte de toate, o lipsă totală de interes de ce crede lumea despre el şi, bineînţeles, lipsa totală de interes faţă de orice trend în modă. Se simte confortabil cu chiloţii copilăriei şi oricine vrea să aibă de-a face cu el trebuie să-l accepte exact aşa cum este. Atenţie, însă! În unele cazuri se poate dovedi a fi doar “un băiat mare”!

CITEŞTE MAI MULTE: lyla.ro

Comentarii

Ultimă oră