Sari la conținut

Cea mai importantă schioare a României va fi sportiva clubului Corona Braşov

cea-mai-importanta-schioare-a-romaniei-va-fi-sportiva-clubului-corona-brasov

Secţia de schi de la Corona Braşov îşi va mări echipa cu cea mai importantă sportivă din schiul alpin din România, Ania Caill. Sportiva şi-a dorit foarte tare să facă parte din clubul Corona, unul care are reprezentări foarte bune atât în competiţiile interne, cât şi în cele internaţionale.

În vârstă de 22 de ani, schioarea este născută în Franţa, dar originile sale româneşti au adus-o, în urma cu 6 ani, în echipa ţării noastre. Astfel, Ania a participat sub tricolor la Jocurile Olimpice din 2014 din Soci, Rusia, şi din 2018, care au avut loc la PyeongChang, în Coreea de Sud.

Planurile Aniei pe termen mediu şi lung sunt legate de pregătirea Campionatelor Mondiale din 2019 (Suedia) şi 2021 (Italia), a Jocurilor Olimpice din 2022 din China, dar şi de intrarea în top 30 în Cupa Mondială, la probele de coborâre şi super G.

De cealaltă parte, preşdintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir, a declarat că este încântat de faptul că Ania Caill s-a alăturat secţiei de schi de la Corona Braşov și speră ca ea să reuşească să îşi îndeplinească toate obiectivele sportive pe care şi le-a propus.

Comentarii

Ultimă oră