Sari la conținut
cea-mai-mare-ora-de-sport-mfb-la-brasov

Pe 28 iulie 2018, la ora 9:00, „sună clopoțelul” la Brașov pentru cea mai mare oră de sport, MFB („Mișcarea Face Bine”), în Piața Sfatului.

Evenimentul găzduiește cel mai mare festival de mișcare în aer liber unde sportul și sănătatea sunt temele principale.

Instructori, antrenori și specialiști de top sunt pregătiți să le fie alături brașovenilor și turiștilor timp de 12 ore pline de mișcare, informații utile legate de sănătate, dar și distracție.

Festivalul prilejuiește și un CONCERT în Piața Sfatului. Va urca pe scenă de la ora 20:00, Trupa Ion de România.

Participarea este gratuită!

..................................................................................................................................................

Festivalul „Mişcarea face bine” a ajuns în 2018 la a opta ediţie. „Mişcarea face bine” a devenit un fenomen. Anul acesta festivalul de sport şi sănătate va fi organizat în mai multe oraşe.

După un debut de succes în Ploiești, unde peste 6500 de persoane au participat la activități sportive în aer liber, în data de 28 iulie 2018, Piața Sfatului va fi locul în care pasionații de mișcare își vor da întâlnire pentru a participa la cel de-al doilea eveniment organizat în cadrul ediției cu numărul 8 a festivalului „Cea mai mare oră de sport”, parte din campania „Mișcarea face bine” (powered by Telekom Sport).


   Orașul Brașov a fost selectat în baza rezultatelor studiului „Atitudini și comportamente ale românilor legate de sport”, realizat de Quantix Marketing Consulting pentru Telekom Romania, să fie și la ediția de anul acesta una dintre gazdele festivalului. 74,1% dintre români și-au dorit ca acest oraș să găzduiască un nou eveniment din cadrul festivalului organizat de Telekom Romania, în parteneriat cu Smartatletic, GetFIT, BTL România, Crucea Roșie, Freewheel și Eboda.

De la ora 09:00 până la ora 21:00, sâmbătă 28 iulie 2018, vor avea loc clase de fitness – Functional Training, Steel Tonic, Kangoo Jumps, Body Pump program Les Mills, boot camp challenge, Zumba, Fight Klub Khai Bo, dar și activități sportive – volei, baschet, ping-pong, shooting gate de fotbal, biciclete stationare Real Ryder.


Cei cărora le plac provocările, sunt invitați la Crosul UpDown Run, în cadrul căruia au la dispoziție două probe:

- proba de 4 km, pentru cei care aleargă din pasiune;
- proba de 7km, cu 340 m diferență de nivel, pentru alergatorii care vor să-și testeze rezistența.

Crosul este singura activitate din cadrul festivalului la care se percep taxe de participare.

Fondurile vor fi direcționate în totalitate către cauza socială susținută de Fundația Telekom Romania. Anul acesta, Fundația contribuie prin fondurile donate la costurile intervenției de transplant de care are nevoie Elena Bunea, în vârstă de 3 ani, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Elena are nevoie de 400,000 £ pentru operația de transplat de intestin pe care o poate face la Birmingham.

(Persoanele care vor să se alăture acestei cauze pot face donații și în ziua evenimentului, la cortul special amenajat, dar și prin intermediul Fundației Telekom, în contul bancar – RO54INGB0001008182678910, cod de identificare fiscală 23642689, menționând „donație pentru Eli”).

În completarea activităților sportive, pe parcursul celor 12 ore de festival, participanții vor putea testa vehicule electrice – trotinete electrice, biciclete electrice, mopede și motociclete electrice, hoverboard-uri si drift trike-uri de la Freewheel sau vor putea lua parte la cursurile de prim ajutor oferite de Crucea Roșie Română.

În plus, BTL România Aparatură Medicală pune la dispoziție aparatura de înfrumusețare și remodalare corporală, dar și screening de depistare a sindromului de moarte subită cardiacă.

Festivalul „Cea mai mare oră de sport” reprezintă o invitație la un stil de viață sănătos și echilibrat.

Timp de 12 ore, amatorii de mișcare în aer liber pot participa la activitățile sportive susținute de instructori naționali și internaționali consacrați și la testările medicale și de înfrumusețare oferite de partenerii evenimentului. În același timp, fondurile colectate din taxele de participare la Crosul UpDown Run vor fi direcționate în totalitate către cauza socială susținută.

După Ploiești și Brașov, al treilea eveniment Cea mai mare oră de sport” din cadrul ediției 2018 va avea loc la Iași, în data de 11 august 2018.

Comentarii

Ultimă oră