Sari la conținut
cele-mai-bune-aplicatii-pentru-selfies

Selfie-ul a devenit cuvântul anului 2013, toată lumea se înghesuie să facă unul, Twitter şi Facebook sunt luate cu asalt de oameni care se pozează pe sine. Dar care sunt aplicaţiile care-ţi permit să-ţi faci selfie-uri mai creative şi mai interesante?
CamMe

E o aplicaţie pentru cei care nu vor să aibă braţul în cadrul, dar care rezolvă destul de ciudat această problemă. Când facem un selfie apăsăm pe buton ori noi, ori putem pe temporizator. CamMe, premiată la Mobile World Congress drept cea mai bună aplicaţie mobilă, cea mai inovatoare, rezolvă acest lucru. Deschidem palma şi apoi o închidem, iar telefonul, un iPhone neapărat, ştie acest lucru şi introduce o numărătoare de la 3 la 0. Nu e cea mai responsivă aplicaţie şi am înţeles cu greu ceea ce face, dar merită menţionată. Momentan e disponibilă doar pe iOS. CamMe pentru iOS, scrie adevarul.ro.

Frontback

Frontback a deschis drumul către o serie de clone. Ce face aceaastă aplicaţie? E o reţea socială unde putem face două poze, una cu camera principală, cealaltă cu camera secundară. Practic, putem să facem un selfie şi să pozăm şi locul unde suntem, dar chiar să fim şi creativi. Frontback s-a lansat pe iOS, dar a ajuns şi pe Android. Are şi distribuire pe Instagram, dar nu prea ştim cum vor încăpea pozele foarte înalte de pe Frontback pe profilul vostru de Instagram, unde pozele sunt pătrate.

MAI MULTE EXEMPLE PE: adevarul.ro

Comentarii

Ultimă oră