Sari la conținut

Cele mai bune modele de ceasuri smart pentru femei și bărbaţi

cele-mai-bune-modele-de-ceasuri-smart-pentru-femei-si-barbati

În prezent industria ceasurilor a căpătat noi valenţe. Se dezvoltă din ce în ce mai mult ceasurile Smart şi au popularitate mare datorită funcţiilor pe care le deţin. Un ceas Smart este cumpărat conform nevoilor de comunicare şi monitorizare pe care le oferă. Poţi descoperi o multitudine de colecţii de ceasuri Smart pentru femei şi bărbaţi la WatchShop.


Iată cele mai bune modele de ceasuri Smart pentru bărbaţi:


1. Ceasul Smartwatch Vivomove HR


Este uneori important să ai un Smart Watch care să imite aspectul unui ceas clasic. Acest tip de ceas este perfect pentru momentele în care te îmbraci elegant pentru a merge la o întâlnire de afaceri sau la un restaurant, alături de o persoană importantă pentru tine. Vei putea beneficia de avantajele unui aspect elegant, precum şi de funcţiile moderne ale unui ceas Smart. Poţi descoperi astfel de modele pentru bărbați și femei pe WatchShop.ro.

2. Garmin Instinct Lakeside Blue


Acest ceas este unul perfect pentru outdoor fiind de asemenea compatibil cu IOS-ul şi Android-ul. Este un ceas rezistent, care are o baterie de durată şi care te va ajuta sa te bucuri de o multitudine de tipuri de sport. O să ai funcţii activate ce ţin de monitorizare a pulsului, intensităţii antrenamentului, sporturilor precum înot, golf, ciclism, alergare, mountain bike etc.

3. Smartwatch Garmin Fenix 6S Sapphire


Acest ceas din polimer armat cu fibre metalice este unul rezistent şi foarte atrăgător din punct de vedere estetic. Este un ceas deosebit prin funcţiile sale şi multitudinea de senzori care te ajută să monitorizezi ceea ce îţi propui în acea zi. Are şi funcţii inteligente precum redarea muzicii direct din ceas, localizarea telefonului, actualizarea și afișarea vremi, notificări inteligente etc. Vei găsi acest ceas la un preţ care reflectă funcţiile, aspectul şi materialele de calitate superioară din care este construit.

4. Garmin Venu Sq Music Edition Smartwatch


Acest ceas Smartwatch este unul special conceput pentru a-ţi susţine pasiunea pentru muzică. El este realizat astfel încât să reziste până la 14 ore de folosire şi are funcţiile care reuşesc să te încânte în sfera muzicii şi nu numai. Este compatibil cu Android şi cu IOS-ul şi poate sincroniza până la 500 de melodii din Spotify sau alte tipuri de servicii din această categorie. De asemenea, te poţi bucura de folosirea mai multor tipuri de brăţări pentru acest ceas.

5. Ceasul pentru cei care doresc să alerge, Garmin Forerunner 745 Smartwatch


Poţi folosi ceasuri smartwatch pentru o multitudine de direcţii de lucru. Dacă adori să alergi, atunci ceasul Garmin Forerunner este special construit pentru tine. Toate informaţiile pe care le primeşti din partea ceasului uşor şi fiabil, sunt perfecte pentru tine dacă ai obiective serioase în zona alergatului. O să poţi participa la competiţii şi maratoane dacă te antrenezi zilnic şi reuşeşti să monitorizezi îndeaproape toate reuşitele tale. O să poţi verifica şi rezultatele pe care le obții în urma antrenamentelor, precum şi în momentele de recuperare, de revenire. Este important să menţii un echilibru între cele două situaţii pentru a putea să te bucuri de succes. Ceasul este perfect pentru Android şi te ajută pentru mai multe tipuri de sport, precum înot, ciclism sau alte sporturi de care ești pasionat.

Ceasurile Smartwatch sunt perfecte pentru tine dacă doreşti să le foloseşti pentru o bună comunicare, pentru funcţii ce ţin de job sau pentru sport şi activitate fizică.

Comentarii

Ultimă oră