Sari la conținut

Cele mai multe accidente din România se întâmplă în acest judeţ! Peste 80 de oameni au murit în primele 9 luni ale anului

cele-mai-multe-accidente-din-romania-se-intampla-in-acest-judet-peste-80-de-oameni-au-murit-in-primele-9-luni-ale-anului

Judeţul cu cele mai multe accidente rutiere mortale din România este Suceava.

88 de oameni au murit în Suceava în primele 9 luni ale anului în accidente rutiere. Din această cauză, autorităţile au cerut montarea de camere de supraveghere şi publicarea imaginilor cu şoferii indisciplinaţi, scrie România Tv. În viitorul apropiat urmează să se stabilească şi modalitatea de descărcare a imaginilor de pe camerele de supraveghere din anumite zone publice pentru că pot fi foarte multe dovezi de indisciplină în trafic. Astfel, orice şofer va şti că poate fi monitorizat şi abaterea lui poate fi descoperită, scrie Mediafax.

88 de oameni şi-au pierdut viaţa în cele 72 de accidente mortale care au avut loc pe drumurile din judeţ, cele mai multe din ţară, la distanţă de Prahova, al doilea judeţ care se confruntă cu aceeaşi problemă, unde au murit 64 de oameni.

Principalele cauze ale accidentelor sunt viteza excesivă şi neadaptată condiţiilor de trafic, indisciplina pietonilor, neacordarea priorităţii de şoferi pietonilor, spun autorităţile.


Comentarii

Ultimă oră