Sari la conținut
cele-mai-periculoase-alimente-pentru-abdomen

Anumite produse alimentare sunt mai periculoase pentru silueta, mai ales pentru abdomen, caci ritmul de absorbtie si de crestere a tesutului adipos este mai mare decat in cazul altora, scfie Lyla.ro.

Gogosile
O singura gogoasa cu glazura contine aproximativ 260 de calorii, asadar imaginati-va ca mancand doua sau trei practic va introduceti in organism aproape jumatate din aportul caloric necesar pe o zi intreaga. De regula, o cutie de gogosi mici contin aproximativ 12 bucati si un total de peste 3000 de calorii. Ca sa le ardeti pe toate, ar trebui practic sa alergati la maraton, 40 de kilometri.

Inghetata
Inghetatele cremoase sunt periculoase pentru abdomen, caci contin mai multe calorii decat cele pe baza de fructe. Evitati mai ales vanilia si ciocolata daca nu vreti sa se depuna.

Chipsurile
15 chipsuri mancare contin 160 de calorii, dar cine se opreste la 15 chipsuri? Mai nimeni. Mai bine optati pentru popcorn fara grasimi.

Berea
Nu degeaba exista expresia "burta de bere". Aceasta baloneaza si favorizeaza cresterea tesutului adipos in jurul taliei. Mai bine alegeti un pahar de vin decat o bere, indiferent de sezon.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Comentarii

Ultimă oră