Sari la conținut

Braşoveanca Adina Barbu, cea care şi-a câştigat supranumele de „Noua Nicoleta Luciu” din cauza dimensiunilor uriaşe ale sânilor, are două surori mai mici. Una dintre  ele s-a dovedit a fi la fel de atrăgătoare, chiar dacă are sâni mai mici, fără implanturi siliconice.
A venit din Caraibe! Site-ul www.bucatarescu.ro a publicat, în premieră, un pictorial fierbinte cu cele două surori. Sora mai mică a Alinei, Luciana, a venit tocmai din Caraibe, pentru a realiza cel mai fierbinte pictorial de familie. Braşoveanca locuieşte de patru ani pe insula St. Martin, un mic paradis cu o plajă de poveste. Şedinţa foto ar fi trebuit să aibă loc la Bucureşti, la sfârşitul anului trecut.
Şedinţă foto amânată. Zăpada care a îngreunat traficul de sărbători le-a obligat, însă, să-şi petreacă sfârşitul de an în Braşov, alături de familie. Cele două surori au petrecut vacanţă de iarna în Braşov, fiind văzute prin cluburile de fiţe din oraş. Până la urmă, cele două focoase braşovence au pozat în aşternuturile unui pat somptuos dintr-un dormitor de lux. Imaginile au făcut deja turul internetului, fiind preluate de toate tabloidele bucureştene.
Joc erotic. Cele două au rememorat în faţa aparatelor anii când împărţeau acelaşi pat şi se hârjoneau în el, dar de data aceasta au transformat totul într-un joc erotic. Adina s-a arătat, ca de obicei, dezinvoltă în faţa camerelor de luat vederi, mai ales când a venit vorba să pozeze goală. Ea s-a expus cu mare naturaleţe. În toate imaginile, sora sa, mult mai pudică, şi-a acoperit discret sânii. Spre deosebire de Adina, Luciana este blondă şi cu ochii verzi.
Pasionată de bucutărie. În interviul acordat site-ului www.bucatarescu.ro, Luciana, care a pozat pentru prima oară, îşi dezvăluie dimensiunile: 1,65 metri, 52 kg si 86-60-89 (bust - talie - solduri). Ea a povestit că îşi petrece timpul pe insula St. Martin făcând plajă, înotând, jucând tenis, dansând şi…descoperind tainele bucătariei locale. Felul preferat al Lucianei este homarul la grătar cu sos de lămâie. Îi plac la fel de mult peştele şi fructele de mare. Băuturile favorite sunt sucul din Aloe vera şi cocktail-urile: Malibu Orange, Sex on the Beach, sau chiar Margarita.

sursa foto: www.bucatarescu.ro

Comentarii

Ultimă oră