Sari la conținut

Cele mai tari firme din Braşov, premiate de CCI

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează vineri seară cea de-a VI-a ediţie a galei „Premiile Excelenţei în Afaceri 2011”.

Cu această ocazie vor fi evidenţiate rezultatele financiare şi performanţele economice înregistrate de 688 de companii braşovene. Evenimentul va celebra elita mediului de afaceri braşovean, învingătorii în competiţia economică desfăşurată pe parcursul a mai bine de un deceniu şi jumătate, societăţile care dau măsura dezvoltării economice a judeţului Braşov. În acest context, se vor acorda o serie de premii.
Ce se premiază. Categoria principală este «Excelenţa în afaceri» unde vor fi premiate firme din 15 domenii de activitate, premii pentru exportatorii de succes, premii pentru proiecte de succes implementate cu fonduri europene. De asemenea, vor fi răsplătite prin premii de excelenţă activitatea de cercetare-dezvoltare, eficienţa în managementul mediului şi creativitatea. Anul acesta se va acorda premiul de excelenţă pentru  viitorii antreprenori şi managerul anului. 103 firme clasate în categoria „Excelenţă în afaceri” vor fi laureate şi pentru aniversarea celor 20 de ani de activitate neîntreruptă, performanţă atinsă de foarte puţini agenţi economici. Condiţia principală ca o societate comercială să fie inclusă la categoria „Excelenţă în afaceri” este ca aceasta să fi fost prezentă în ultimii 17 ani cel puţin de două ori în Topul Firmelor şi să fi avut cel puţin o prezenţă în ultimii trei ani.

Comentarii

Ultimă oră