Sari la conținut

Centrul Cultural Reduta continuă în această primăvară cu o serie de evenimente în mediul on - line

centrul-cultural-reduta-continua-in-aceasta-primavara-cu-o-serie-de-evenimente-in-mediul-on-line

Centrul Cultural Reduta continuă în această primăvară cu o serie de evenimente în mediul on - line:


ON-LINE:
19 - 21 martie 2021, ora 19.00
I DANCE FOR YOU

La finalul acesta de săptămână, timp de 3 zile, iubitorii dansului vor învăța câteva tehnici simple de încălzire, vor explora ideea de embodiment, se vom juca cu ritmul și vor învăța câteva metode de improvizație alături de Anamaria Guguian, fondatoarea Proiectului I Dance You.


19 martie, ora 19.00

20 martie, ora 19.00

21 martie, ora 19.00

ON-LINE:
21 martie 2021
Ziua internațională a Poeziei

Cu ocazia Zilei internaționale a Poeziei în 21 martie, Centrul Cultural Reduta vă readuce în atenție, cele două evenimente care promovează lectura și scrierea poeziei.

- Adrian Munteanu - Lansarea volumului de sonete ,,Paingul Orb''
- Reduta poetică

ON-LINE:
25 martie 2021, ora 19.00
Ziua Națională a Greciei

De Ziua Națională a Greciei, Comunitatea Elenă Brașov în colaborare cu Centrul Cultural Reduta omagiază această importantă aniversare a poporului grec printr-un spectacol de muzică și dans, susținut de grupurile artistice ”Efthymos” și ”Dionysos” ale comunității elene. Spectacolul va fi transmis pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta.

ON-LINE
26 martie, ora 12.00

La începutul lunii martie, Ansamblul Zestrea Săceleană și coordonatorul acestuia, Ștefan Lupu au fost incluși în Academia Artelor Tradiționale din România, forumul național al celor mai valoroși creatori populari din țara noastră. Materialul video despre ,,Ansamblul Zestrea Săceleană în Academia Artelor Tradiționale din România'' va fi difuzat pe canalul YouTube, în 26 martie, la ora 12.00.

ON-LINE
27 martie 2021, 19.00
Ziua Mondială a Teatrului
Îmblânzirea scorpiei - My Kate

Spectacolul oferit de Ziua Mondială a Teatrului concentrează în limbajul teatrului contemporan povestea extraordinară din Îmblânzirea scorpiei a lui Shakespeare și are toate atuurile pentru a cuceri publicul, prin strălucirea textului, prin mijloacele de expresie ale comediei și teatralității și mai ales prin jocul exploziv al actorilor.

ON-LINE
28 martie, ora 20.00
Proiect internațional BLACK IS THE COLOR

Centrul Cultural Reduta și Teatrul 2.21 din Lausanne prezintă BLACK IS THE COLOR - un proiect-metaforă, un sistem de creație, o întâlnire formală și filozofică între cinema, muzică, instalatie video și videoclip muzical.

Protagoniștii acestui proiect sunt Radu Zéro - profesor de artă video la Lausanne în Elveția și cântăreața de origine anglo - egipteană Natacha Atlas.

Comentarii

Ultimă oră