Sari la conținut

Centrul de Agrement Tâmpa: O oază de relaxare (Galerie Foto)

centrul-de-agrement-tampa-o-oaza-de-relaxare-galerie-foto

Cine nu cunoaşte Patinoarul de sub Tâmpa? Ei bine, acesta a fost transformat de Consiliul Judeţean Braşov într-o oază modernă de agrement şi relaxare. Centrul de agrement Tâmpa dispune de un patinoar în aer liber, un centru de închiriat patine şi o căsuţă cu băuturi calde şi porumb fiert. Asta, afară. În interior, complexul îşi îmbie oaspeţii cu o piscină cu saună, o sală de fitness şi alta de forţă şi cu patru piste nou nouţe de bowling. Toate acestea, la preţuri promoţionale.Un singur exemplu: o serie de patinaj, de o oră şi patruzeci şi cinci de minute, costă 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi!

Proiecte de viitor: cabine, de masaj şi un restaurant cu … minuturi

Adrian Ticuşan, directorul SC Consilprest SRL, firma care se ocupă cu administrarea complexului de agrement, ne povesteşte despre planurile de viitor: “Suntem în faza de autorizare pentru un restaurant unde se vor servi preparate la minut. Avem şi o terasă superbă, de 100 de locuri, care se va deschide din primăvară. Există două cabine de masaj,pentru care căutăm personal. În locul patinoarului, vara vor funcţiona terenurile de tenis pe tartan. Vom organiza tot felul de evenimente, atât în aer liber, cât şi în interiorul locaţiei. Putem organiza petreceri pentru zile de naştere în limita a 40 de locuri. Pe 21 februarie vom avea bal mascat, pe patinoar, cu intrare liberă. Locaţia patinoarului are şi o tribună gen amfiteatru, unde pot avea loc spectacole.Avem multe în plan, sperăm să le putem realiza”.

Un tur al locaţiei, deloc virtual!

O zi de februarie superbă. Soare şi ger exact cât trebuie. Patinoarul este aproape plin. Sunt mulţi copii, dar şi adulţi care se copilăresc pe gheaţă. Pe lângă plăcerea patinatului, se bucură de priveliştea superbă a Braşovului vechi. Aceeaşi panoramă se poate admira din barul de la etaj şi de pe terasă. În piscină este atât de cald, încât obiectivul aparatului de fotografiat se abureşte ... instantaneu. Oameni relaxaţi, zâmbitori care se bucură de paradoxul iernii: patinoar în aer liber şi piscină încălzită, cu saună şi tot dichisul. La Bowling încă nu este animaţie. Putem observa pistele moderne, cu dotări de cea mai bună calitate..

Centrul de Agrement Tâmpa, aşa cum arată şi funcţionează acum, este garanţia unei relaxări perfecte într-un decor de invidiat.

DATE DE CONTACT:

Patinoar: serii-luni-duminica: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00. Centru de inchiriere patine pentru adulti si copii.

Bowling: Program zilnic: 13.00-24.00. Rezervari: 0737 026 437

Pisccina, sauna: Program zilnic: 10.00-21.30. Informatii: 0724 557 312

Comentarii

Ultimă oră