Sari la conținut
centrul-de-voluntariat-brasov-recruteaza

Centrul de Voluntariat Brașov recrutează voluntari în martie și aprilie pentru acțiunile de voluntariat din Brașov.

Această campanie de recrutare se adresează tuturor brașovenilor indiferent de vârstă, pasiuni sau preocupări. Pentru noi este important să oferim celor care doresc să iasă din rutina personală, activități variate din domenii diferite: social, mediu, cultural, civic, sportiv. Voluntariatul înseamnă bucurie, entuziasm, dedicare dar și dezvoltarea de abilități care ajută în carieră. În același timp, pentru persoanele care au ajuns la o anumită maturitate personală și profesională înseamnă posibilitatea de a fi parte dintr-o comunitate unită care are nevoie de colaborare în schimbarea în bine” a declarat Laura Istrate, coordonator proiecte la Centrul de Voluntariat Brașov.

Înființat în 2008, Centrul de Voluntariat Brașov a inițiat programe și proiecte de voluntariat în nume propriu, dar a colaborat și cu un număr mare de organizații non-guvernamentale locale, naționale și internaționale. De-a lungul timpului, în cadrul centrului s-au format generații de tineri care s-au implicat în proiecte creative și unice în beneficiul comunității brașovene.

În contextul în care există un număr considerabil de organizații non-guvernamentale active în Brașov, campania de recrutare voluntari are ca scop crearea unei comunității puternice de voluntari care să aibă posibilitatea să se implice în proiecte diverse, cu beneficiari diferiți pentru a contribui la rezolvarea unor situații specifice care poate fi rezolvată cu ajutorul voluntarilor.

Campania, susținută de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov și de Asociația pentru Integrare Socială și Protecția Mediului Feedback Brașov, va consta în promovarea activităților de voluntariat în rândul tinerilor din liceele brașovene, studenților la diverse specialități, precum și angajaților diverselor companii care își desfășoară activitatea în Brașov.

Persoanele care doresc să facă voluntariat se pot înscrie prin completarea formularului:

https://docs.google.com/a/rbv.ro/forms/d/e/1FAIpQLScjA1XSkW9zgmsEGExyqjJQ_AFmMQ8yDt7P_8a14sFSD8Wk9g/viewform?c=0&w=1

Comentarii

Ultimă oră