Sari la conținut

Centrul Militar Zonal face înscrieri pentru Academia Tehnică Militară din Bucureşti

centrul-militar-zonal-face-inscrieri-pentru-academia-tehnica-militara-din-bucuresti

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară, prin Biroul Informare - Recrutare din Centrul Militar Zonal Braşov, activitatea de informare a tinerilor absolvenţi ai învăţământului liceal, în vederea înscrierii la instituţiile militare de învăţământ superior-sesiunea II/2017.

Reprezentanţii Centrului Militar Zonal Braşov anunţă că sunt disponibile 30 de locuri pentru învăţământul universitar militar de formare a ofiţerilor la Academia Tehnică Militară din Bucureşti, pentru care termenul limită de depunere a dosarelor este data de 9 august 2017.

Detalii suplimentare legate de documentele necesare întocmirii dosarului şi de etapele care sunt de parcurs se pot obţine la Biroului Informare Recrutare Braşov (str. Lungă nr. 231, telefon 0268 510 466, sau 0268 510 468).

Programul de lucru cu publicul al Biroului Informare Recrutare este următorul: luni, miercuri, joi şi vineri, între orele 8.30 şi 16.30 și marţi, între orele 10.30 şi 18.30.

Cei interesați pot găsi informaţii pe site-ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresele www.recrutare.mapn.ro sau www.mapn.ro.

Comentarii

Ultimă oră