Sari la conținut

„Cerbul de Aur” a ajuns la Brașov. Turiștii și brașovenii se fotografiază cu el!

cerbul-de-aur-a-ajuns-la-brasov-turistii-si-brasovenii-se-fotografiaza-cu-el

Cerbul de Aur revine la Brasov! Sigla cu renumitul Cerb de Aur deja a fost adusă în Piața Sfatului, pentru promovarea evenimentului care va avea loc în perioada 29 august - 2 septembrie 2018. Tot mai multi brașoveni și turiști își fac poze cu „Cerbul”.

Sigle cu „Cerbi de Aur” se află pentru promovare și pentru fotografii în încă alte două locații: în Centrul Vechi al Capitalei, lângă clădirea BNR și în Constanţa, lângă Cazinoul din Mamaia.


   Festivalul care a făcut Braşovul cunoscut în întreaga Europă şi nu numai, Cerbul de Aur, este tot mai aproape cu fiecare zi.

La sfârşitul acestei luni, oraşul nostru va găzdui o nouă ediţie a festivalului, după o pauză de mai mulţi ani, iar în Piaţa Sfatului pregătirile au şi început.

Turiştii români care au ales să vină în aceste zile la Braşov, dar și locuitorii orașului nostru, s-au fotografiat cu statueta metalică reprezentând un cerb – logo-ul evenimentului.

Unii au făcut acest lucru de plăcere, dorind să rămână cu o frumoasă amintire, dar alții și-au dorit să intre în concursul inițiat de TVR prin care au ocazia să câștige o invitație la festival!

Pentru a răspunde provocării este nevoie ca doritorul să se fotografieze cu statueta din Piaţa Sfatului (sau cu cea din București ori Mamaia) şi să posteze poza pe pagina de facebook a festivalului.

Iată cu sună invitația organizatorilor de a intra în concurs:

„Pozele cu Cerbul îți aduc invitații la Cerbul de Aur 2018!

 Sunt trei Cerbi: unul în Centrul Vechi al Capitalei, lângă clădirea BNR, al doilea în Piaţa Sfatului din Braşov, iar al treilea în Constanţa, la cazinoul din Mamaia.

Fă-ți o poza cu Cerbul, încarcă poza pe contul tău de Instagram sau Facebook cu mesajul «Vino la Cerbul de Aur 2018!», urmat de hashtag #CerbulDeAur2018 și câștigă invitații la serile Festivalul Cerbul de Aur 2018.”

Regulamentul concursului se află pe http://cerbuldeaur.ro/regulament-concurs-priveste-cerbul/.

Festivalul Cerbul de Aur se va desfăşura anul acesta la Braşov, în Piaţa Sfatului, între 29 august şi 2 septembrie 2018, iar la fiecare spectacol vor putea asista 4.000 de spectatori, dintre care 1.000 vor intra pe bază de invitaţii.

Ediţia 2018 a Festivalului este una aniversară, cu o desfăşurare de gală și numeroase premii, a căror valoare totală este de 65 de mii de euro. Dedicat Centenarului României şi semicentenarului Cerbului de Aur, festivalul va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu show-ul România Centenar, un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Organizatorul evenimentului este TVR.

Comentarii

Ultimă oră